Linda Mūrniece dalās aizkustinošā un privātā stāstā par "koferīti ar Sibīrijas asarām" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījusies ar smeldzīgu un privātu stāstu par notikumiem, kas apvij viņas ģimeni.

"Vecmammas koferīti ar vēstulēm no Sibīrijas tagad glabāju es. Tajā, šķiet, ir tik daudz sāpju, asaru, ka katru reizi atverot tās sāk birt pašas no sevis.

Vecvecmāmiņa, vecvectētiņš, mana krustmāte un krusttēvs, kurš bija vien septiņas nedēļas vecs. Tāpat kā citi tika pamodināti 25.marta rītā... Mana vecmamma palika Latvijā, jo dzīvoja Rīgā. Viņa bija viņu saikne ar mājām un cerība kādreiz atkal redzēt Dzimteni.

Viņi visi atgriezās. Viņi par to nerunāja. Sāpes un bailes. Ka tas notiks atkal.

Vecmamma savas dzimtas mājas man parādīja tikai 1991.gadā. Kopš dzimšanas biju braukusi tām garām pa ceļam uz laukiem, nenojaušot par to eksistenci. Viņa nekad neskatījās uz to pusi un, sargājot mani, nestāstīja, kas ar to māju, kurā tad dzīvoja sveši cilvēki, saistās...

Vecmammas 18 gadus vairs nav. Krustmātei ir 73 gadi. Redzu, kādas rētas viņā atstājis izsūtījums...

Dzimtas koferīti sargāju es. Stāstu saviem bērniem par to, ko tas glabā. Par to cilvēku dzīvēm, kas tajās vēstulēs. Lai vienmēr dzīvo atmiņas un piemiņa," sociālajos tīklos rakstīja Mūrniece. 

Par koferīti ar Sibīrijas asarām ❤️ Vecāsmammas koferīti ar vēstulēm no Sibīrijas tagad glabāju es. Tajā, šķiet, ir tik...

Posted by Linda Mūrniece on Pirmdiena, 2019. gada 25. marts
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu