Medijs: Kārdifas "City" līgumu ar Salu uzskatot par kļūdainu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Emiliano Sala
Emiliano Sala Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas komanda Kārdifas "City" grasās vērsties Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA) ar iesniegumu par to, ka līgumam ar nu jau aizsaulē aizgājušo Emiliāno Salu nav likumīga spēka, ziņo "Daily Telegraph".

Kārdifas "City" janvārī par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības "Nantes" 28 gadus veco uzbrucēju Salu. 21.janvārī viņš ar mazu "Piper PA-46 Malibu" lidmašīnu devās no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pazuda no radariem.

Februāra sākumā Lamanša dzelmē tika atrasta pazudusī Salas un pilota Deiva Ibotsona lidmašīna. Tajā tika atrastas vienas personas mirstīgās atliekas, kas tika identificētas kā futbolistam piederošas.

"Daily Telegraph" ziņo, ka Anglijas premjerlīga esot noraidījusi pirmo līgumu, bet laboto vienošanos futbolists nemaz neesot parakstījis. Klubam pietuvināti avoti atklājuši, ka līdz futbolista nāvei oficiāli neesot tikusi apstiprināta pāreja.

"Līgumā bija vairāki nosacījumi, un, ja kāda no pusēm nebūtu apmierināta, vienošanai nebūtu likumīga spēka un tā tiktu pārtraukta bez maksājuma. Tieši "Nantes" esot pieprasījusi šo atrunu," teicis avots.

Jau ziņots, ka "Nantes" vērsusies FIFA, jo no "City" nav saņēmusi sešus miljonus eiro no 17 miljonu eiro lielās pārejas maksas. Kārdifas vienība atlikušo summu gatava maksāt tikai pēc izmeklēšanas rezultātu saņemšanas.

Francijas klubs uzsver, ka Salas pāreja tika reģistrēta, tādējādi Kārdifas komandai ir jāsamaksā par notikušo darījumu.

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu