"Apple" grasās laist klajā savu kredītkarti (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Pirmdien, 25. martā, ASV informācijas tehnoloģiju gigants "Apple" izziņoja, ka grasās laist klajā savu kredītkarti, vēsta raidorganizācija BBC.

Kredītkarte būs gan iestrādāta "iPhone" telefonos, gan būs fiziskā formātā pati par sevi, un ASV būs pieejama sākot no 2019. gada vasaras, vēsta tehnoloģiju gigants.

Kartes fiziskā versija izgatavota no titāna, tai nav kartes numura vai vietas parakstam.

Kredītkarte izstrādāta sadarbībā ar "Goldman Sachs" un "MasterCard".

Uzņēmums prezentēja arī ziņu abonēšanas pakalpojumu "Apple News Plus", kas ietvers vairāk nekā 300 laikrakstus un žurnālus.

"Apple News Plus" par 9,99 ASV dolāriem (8,82 eiro) mēnesī piedāvās piekļuvi tādiem medijiem kā "Los Angeles Times", "Wall Street Journal", "Rolling Stone", "Time", "Wired" un "The New Yorker", kā arī daudzām ziņu vietnēm.

"Mēs ticam žurnālistikai un tās ietekmei uz mūsu dzīvi," prezentācijas pasākumā Kūpertīno, Kalifornijā, sacīja "Apple" vadītājs Tims Kuks.

"Mēs domājam, ka "Apple News+" būs lielisks klientiem un lielisks izdevējiem," uzsvēra Kuks.

"Apple News Plus" no pirmdienas pieejams ASV un Kanādā angļu un franču valodās un vēlāk šogad būs pieejams arī Lielbritānijā un Austrālijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu