Vai Ērika Stendzenieka ģimenē iestājusies laulības krīze? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks Stendzenieks
Ēriks Stendzenieks Foto: Zane Bitere/LETA

Pēdējā laikā publiskajā telpā pavīdējušas baumas, ka reklāmas speciālista Ērika Stendzenieka ģimenē iestājusies laulības krīze. Tagad izdevumam "Privātā Dzīve" viņš komentēja izskanējušās runas. 

Nesen Stendzenieks publiskoja sludinājumu ar nosaukumu "Dzīve uzspiež zīmogu", kurā pārdeva skaņas sistēmu. Tagad viņš  atzina, ka ieraksts par mantu izpārdošanu esot bijis tikai joks. "Man vienkārši drusciņ gribējās nostiprināt savas pozīcijas ģimenē. Jo, redz, viss, ko es daru, ir slikti, bet viss, ko dara pārējie, ir labi. Gribējās nedaudz paspītēties pretī."

Stendzenieks gan cer, ka konflikti ar sievu nenovedīs līdz laulības šķiršanai, jo sievu Gitu viņš uzskata par brīnišķīgu cilvēku.

"Ja manā priekšā būtu melna un balta tāfele, tad uz baltās es rakstītu: "Gita, mana sieva. Viņa spēlē kokli, darbojas tautasdziesmu un deju ansamblī, viņa apgūst pirts rituālus, ir profesionāla pirtniece..." Savu vārdu es varētu rakstīt uz melnās tāfeles," izdevumam pastāstīja Stendzenieks.

Konfliktu cēlonis esot meklējams politikā, reklāmistam atzīstot, ka pēdējo pusgadu viņš nav bijis "īsti adekvāts". "Godīgi sakot, man drusciņ sajāja smadzenes politika, ieskaitot Artusu Kaimiņu un Gobzemu, bet ne tik daudz, lai nosvītrotu 23 gadus."  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu