Gobzems par ziedu dāvināšanu vīrietim: Kaut kas perverss! (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aldis Gobzems
Aldis Gobzems Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Saeimas deputāts Aldis Gobzems, kurš pērn svinēja 40. dzimšanas dienu, izdevumam "Privātā Dzīve" atklājis, kas, viņaprāt, ir laba dāvana vīrietim, kā arī paudis viedokli par ziedu dāvināšanu stiprā dzimuma pārstāvjiem. 

Vaicāts, kā Saeimā tiek sumināti jubilāri, viņš atklāj, ka tur kolēģus sveic ar rozēm. "Man gan ļoti nepatīk, ja man dāvina ziedus. Koncepts, ka vīrietim dāvina rozes, man nav saprotams. Tas pat šķiet kaut kas perverss! Ceru, ka oktobrī, kad būs mana dzimšanas diena, man rozes nedāvinās."

Uz jautājumu, kas tad būtu laba dāvana vīrietim, viņš izdevumam atbildējis: "Kāpēc kaut kas jādāvina? Var paspiest roku, un viss."

Atgādinām, ka šā gada februārī "KPV LV" valde nolēma izslēgt no partijas Aldi Gobzemu.

Pēc izslēgšanas no partijas "KPV LV" politiķis Aldis Gobzems ir noskaņots laika gaitā dibināt "jaunu veidojumu".

Politiķis žurnālistiem atturējās komentēt, vai "jaunais veidojums" būs politiskā partija. Dalībai tajā pievienošoties arī "kādi biedri" no "KPV LV", apgalvoja Gobzems.

Gobzems norādīja, ka nepārsūdzēs valdes pieņemto lēmumu par viņa izslēgšanu no partijas.

Šis lēmums Gobzemam došot iespēju "sagrupēt spēkus un likumīgā ceļā laika gaitā pārņemt varu valstī", paziņoja politiķis. Viņš esot saņēmis atbalsta vēstules un aicināja cilvēkus nesašļukt, jo ir pazaudēts tikai viens "kariņš, nevis viss karš". Salīdzinot ar basketbola spēli, pašlaik vēl neesot aizvadīta pat pirmā ceturtdaļa.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu