Kurām Zodiaka zīmēm visbiežāk "uzliek ragus"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Astrologi izvirzījuši teoriju, ka tās Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk tiek krāptas romantiskās attiecībās, visbiežāk pie tā ir vainīgas pašas. Zvaigžņu tulki skaidro, kas šo Zodiaka zīmju uzvedībā un raksturā pamudina partnerus uz sānsoļa veikšanu. Par riska grupā esošajiem vēsta portāls "Postimees.ee".

Svari

Lai arī šī zīme ir izteikti uzticīga, romantiska un otrajai pusītei velta nedalītu uzmanību, apkrāpto topa augšgalā atrodas tieši Svari. To partneri tos nemitīgi krāpj, neskatoties uz visu enerģiju, kuru Svari velta ilgnoturīgu attiecību uzturēšanai.

Savādā kārtā tieši šī nedalītā uzmanība ir izplatītākais krāpšanas iemesls - Svaru partneri jūtas iesprostoti un bīstas no tā, ko uzskata par atkarību no otras puses.

Mežāzis

Mežāži līdz pat pēdējam mirklim uzskata, ka viņu attiecības ir perfektas - varbūt tā arī ir taisnība attiecību sākumā, kad šīs zīmes pārstāvji uz mirkli saņemas, taču tiklīdz Mežāzim rodas pārliecība, ka otra pusīte ir viņu īpašumā, tie atgriežas pie 'vecpuiša' režīma.

Mežāžiem ir divas intereses - viņi paši un karjera.

Mežāžu partneri to bieži vien nevar izturēt un aiziet pie citiem.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visgrūtāk pielāgoties izmaiņām. Viņi ir pārliecināti, ka citi vērtē uzticību tikpat augstu, cik viņi, un ar šo attieksmi piesaista cilvēkus, kas uzskata Jaunavas par naivām.

Jaunavas bieži tiek krāptas, jo nespēj laikus atpazīt "trauksmes signālus" savu partneru uzvedībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu