"Atsūtīja dzimumlocekļa attēlu un piedāvāja intīmas attiecības." Futbolistes vaino treneri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baza/twitter

Divas Maskavas "CSKA" sieviešu futbola kluba spēlētājas apsūdzējušas kluba direktoru Staņislavu Adilovu un treneri Mihailu Adilovu par seksuālu uzmākšanos, vēsta portāls "Baza". 

Pagaidām zināms, ka uzmākšanās tika veikta 18 un 19 gadus vecām futbolistēm. Viņas ziņo, ka šāda izturēšanās ilgusi divus gadus, taču neviens viņu sūdzīņam nepievērsa uzmanību.

Pēdējā atgadījumā kluba treneris nosūtījis futbolistēm sava dzimumlocekļa attēlu un piedāvājis intīmas attiecības. 

Sportistes stāsta, ka Adilovs vecākais ieteicis futbolistēm iesaistīties seksuālās attiecībās, iedrošinot viņas ar vārdiem. "Nebaidies no tā, ka esi nevainīga. Dzimumakts būs akurāts un nesāpīgs." 

Meitenes arī atzinušas, ka treniņu laikā treneris ar dažādiem paņēmieniem mēģinājis uzmākties futbolistēm. Adilovs esot piedāvājis masāžas pēc treniņiem, kā arī aizskāris sportistes. 

Protams, ka pats treneris noliedz visas izskanējušās ziņas un norāda, ka nekādu attēlu nav sūtījis. 

"Nesaprotu no kurienes ir radusies šāda situācija. Nekas tāds nenotika. Nesūtīju arī nekādu attēlu ar savu dzimumlocekli," atzina Mihails Adilovs. 

Jāpiemin, ka dažas stundas pēc notikušā skandāla, kluba vadība izlēma atbrīvot galveno treneri no amata. Pret Mihailu Adilovu arī tiks veiktas dažādas izmeklēšanas, saistībā ar uzmākšanos meitenēm.  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu