Igaunijā vīrietis pēc bāra apmeklējuma nolec no tilta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Skats uz Kaarsild tiltu. Ilustratīvs attēls.
Skats uz Kaarsild tiltu. Ilustratīvs attēls. Foto: Лаури Кульпсоо

Otrdien, 26. martā, neilgi pirms pusnakts, Tartu neatliekamās palīdzības dienests saņēmis ziņu par vīrieti, kurš no tilta pār Emajegi upi meties ūdeņos. Policija un glābēji operatīvi ķērušies pie meklēšanas darbiem, taču līdz šim - neveiksmīgi, vēsta portāls "Postimees".

Policija atklājusi, ka glābējus uzreiz pēc notikušā izsaukusi aculiecinieku kompānija. Viņi nav redzējuši, kā cietušais izniris no ūdens, tāpēc tiek pieļauts, ka vīrieti aiznesusi zemūdens straume.

Meklēšanas darbi uz Emajegi upes turpinās arī trešdien, 27. martā. "Mēs pašlaik cenšamies noskaidrot notikušā apstākļus, kā arī noskaidrot vīrieša identitāti. Esam pārliecināti, ka vīrieša tuvinieki par viņu ļoti uztraucas", teikts policijas ziņojumā.

Pašlaik noskaidrots, ka pirms došanās uz tiltu, cietušais bijis kādā no vietējiem bāriem, taču ne personāls, ne bāra klienti nav spējuši noskaidrot viņa identitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu