Ceturtdienas horoskops: 28. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/dilipm/

Horoskops ceturtdienai, 28. martam.

AUNS Iespējams, tu pamazām sāksi filozofēt par saviem brīvdienu plāniem, tādējādi vairāk strādājot “autopilotā”. Ja tev veicami finansiāli darījumi, vēlamāk tos ieplānot dienas pirmajā pusē.

VĒRSIS Nenoliedzami būsi uzdevumu augstumos, lieliski protot saskaņot savas un apkārtējo vēlmes. Šis ir patiesi piemērots brīdis, lai tiktos ar sadarbības partneriem un pārrunātu kopīgos nākotnes plānus.

DVĪŅI Būsi patiesi aizņemts ar darba jautājumiem, tieksies paplašināt esošo darbību, uzlabot savus ienākumus. Šis var izrādīties zīmīgs brīdis tiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar ģimenes biznesu.

VĒZIS Tava apkārtējās pasaules uztvere var saasināties, līdz ar ko nervu sistēma būs vieglāk ievainojama. Šobrīd vajadzētu atturēties no lielas garīgās piepūles, nopietnu attiecību jautājumu risināšanas.

LAUVA Kļūsi par īstu darbarūķi, kurš pūlēsies vaiga sviedros, lai tikai paveiktu plānotos darbus. Tava centība būs labi pārdomāta, tas nozīmē, ka pēc sekmīgas pienākumu izpildes, baudīsi saldos darba augļus.

JAUNAVA Šis var izrādīties atbilstošs brīdis, lai papildinātu savas profesionālās zināšanas, kā arī dalītos pieredzē ar apkārtējiem. Dienas izskaņā centies vairāk uzmanības atlicināt otrajai pusītei.

SVARI Tavs šarms un izcilās saskarsmes dotības var pavērt līdz šim slēgtas durvis. Svarīgi prast saskatīt likteņa piespēlētās iespējas un nekautrēties tās arīdzan izmantot! Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

SKORPIONS Nav izslēgts, var pastiprināties tavas simpātijas pret kādu no kolēģiem. Tu gan emociju ziņā būsi noslēgts, taču brīžiem tās noslēpt pilnībā neizdosies. Esi atklāts un nekautrējies paust savas jūtas.

STRĒLNIEKS Galvā iešausies vairāk perspektīvu ideju, kuras ar nepacietību vēlēsies īstenot. Zvaigznes brīdina: šobrīd nedari neko steigā. Vislabāk atliec ambiciozu ieceru īstenošanu uz vēlāku laiku.

MEŽĀZIS Piemērots brīdis iemaņu pieslīpēšanai. Nekautrējies lūgt kolēģa skatījumu uz tavu profesionālo veikumu un uzklausīt viņa domas, ieteikumus. Dienas izskaņā jutīsies pagalam noskrējies, iztukšots.

ŪDENSVĪRS Neņem galvā apkārtējo izteikumus, pat ja tie nedaudz aizskar tevi. Šoreiz prātīgāk ir paklusēt un vairāk uzmanības atlicināt saviem tiešajiem darba pienākumiem. Vakarā ātrāk dosies pie miera.

ZIVIS Pastāv neliela varbūtība, ka, lai pārliecinātos par tavu lojalitāti, kāds no darba kolēģiem var apzināti tev gatavot pārbaudījumu. Uztver to ar humoru un neveicini konfliktus, tas tikai sarežģīs situāciju!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu