Māte alkohola reibumā iesaista mazgadīgo dēlu "pasēdēšanā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alus glāze; ilustratīvs foto.
Alus glāze; ilustratīvs foto. Foto: Lita Krone / LETA

Kāds Pļavnieku iedzīvotājs ievēroja aizdomīgu trīs cilvēku kompāniju, kas sēdējusi uz soliņa pagalmā pie mājas. Viņiem apkārt ir bijušas pustukšas alus pudeles un viens no trijotnes ir bijis bērns - pēc izskata pirmklasnieks, ziņots LNT raidījumā "Degpunktā".

Vietējam iedzīvotājam, kurš izsauca kārtībsargus, ir bijušas aizdomas, ka bērns arī ir lietojis alkoholu kopā ar pieaugušajiem.

Policisti, lai kliedētu aizdomas, veikuši alkohola pārbaudi, kā rezultātā tika noskaidrots, ka mātei ir 2,75 promiles, kas nozīmē, ka šādā stāvoklī par dēlu parūpēties sieviete nevar.

"Bērns tika nošķirts no mātes un nogādāts krīzes centrā, jo neizdevās atrast nevienu citu likumisko bērna pārstāvi. Pret māti tika izvirzīta administratīvā lietvedība par nolaidīgu attieksmi pret savu atvasi," LNT raidījumam "Degpunktā" pastāstīja policists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu