Seksīgā repere Kārdija Bī skaidro, kāpēc sazāļojusi un apzagusi vīriešus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kārdija Bī.
Kārdija Bī. Foto: Reuters/ScanPix

Repere Kārdija Bī kritusi interneta lietotāju nežēlastībā pēc sena "Instagram" video parādīšanās. Ierakstā mūziķe atzīst, ka laikā, kad strādājusi par striptīzdejotāju, sazāļojusi un aplaupījusi vīriešus, kuri centušies ar viņu pārgulēt.

Repere saskārusies ar stingru kritiku par trīs gadus seno "Instagram" video. Mūziķe sociālajā tīklā vēsta, ka viņas rīcības "varbūt bija apšaubāmas, taču es darīju to, kas bija nepieciešams, lai izdzīvotu".

"Es nekad neesmu teikusi, ka esmu perfekta, vai nāku no perfektas pasaules" atzinusi Kārdija.

Šis video uzņemts aptuveni tai laikā, kad mūziķe sākusi iegūt popularitāti, un veidots kā atbilde kādam, kurš apgalvojis, ka viņa nav pelnījusi slavu, jo nav gana strādājusi.

"Man dzīvē nekas nav dots tāpat vien, par velti," teikusi repere un atklājusi, ka laikā, kad strādājusi par striptīzdejotāju, aicinājusi vīriešus, kuri vēlējušies intīmus sakarus, uz viesnīcu, kur tos sazāļojusi un aplaupījusi.

Mūziķe savā "Instagram" profilā atklāj, ka nekaunas runāt par to, kā viņai ir bijis jānopelna, lai cik tās būtu pareizi vai nepareizi.

"Es esmu hip-hopa kultūras pārstāve - mēs nekaunamies runāt par to, kas mums ir bijis jādara, lai nokļūtu tur, kur mēs esam", saka repere. Mūziķe tāpat norāda, ka "daudzi vīriešu dzimtes reperi savās dziesmās slavē slepkavības, vardarbību, narkotikas un laupīšanu".

"Es savās dziesmās neslavēju neko no tā, ko esmu piedzīvojusi pati - jūtu atbildību neglorificēt šādu dzīvesveidu", atzīst mūziķe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Reperes atzīšanās sašķēlusi interneta sabiedrību - daļa nosoda mūziķi un pieprasa, lai viņa uzņemas kriminālatbildību, citi slavē mūziķes atklātību un norāda, ka neviens dzīvē nav pieļāvis nevienu kļūdu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu