Eksperti diskutēs par nākotnes maksājumu tendencēm (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tiek veikts maksājums ar viedtālruni
Tiek veikts maksājums ar viedtālruni Foto: Reuters/ScanPix

Diskusijā "Nākotnes maksājumi #2025" eksperti šodien, 28. martā runās par nākotnes maksājumu tendencēm, informēja "Mastercard" un Finanšu nozares asociācijas pārstāvji.

Diskusija notiks plkst. 10.30 Latvijas Universitātes un informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmuma "Microsoft" Inovāciju centrs, Kalpaka bulvāris 4, Rīgā.

Diskusijā piedalīsies Latvijas Bankas Maksājumu sistēmu politikas daļas vadītājs Deniss Fiļipovs, finanšu tehnoloģiju uzņēmuma "Worldline Baltics" vadītāja Zanda Brīvule -Jansone, Finanšu nozares asociācijas Digitālās transformācijas komitejas loceklis un bankas "Citadele" E-biznesa daļas vadītājs Mārtiņš Bērziņš, Finanšu nozares asociācijas Maksājumu karšu apakškomitejas līdzpriekšsēdētājs un "SEB bankas" Maksājumu karšu nodaļas vadītājs Ronalds Platkājis un "Swedbank" Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs.

Eksperti runās par to, kā bezkontakta kartes kļuvušas par maksājumu jauno normu, kad valkājamās maksājumu tehnoloģijas kļūs par Latvijas iedzīvotāju ikdienu, kā tuvākajā nākotnē maksāsim par produktiem un pakalpojumiem un kādas ir sabiedrības nākotnes prognozes par bezskaidras naudas sabiedrību.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu