Rīgā atklās kinoteātri "Apollo Kino" ar vienīgo IMAX kinozāli Latvijā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apollo Kino Rīgā
Apollo Kino Rīgā Foto: Apollo Kino / Publicitātes foto

4. aprīlī iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" telpās durvis vērs jaunākais un modernākais kinoteātris Latvijā "Apollo Kino". Kinoteātris apmeklētājiem piedāvās vēl nebijušu kino pieredzi – sākot no biļetes iegādes brīža līdz filmas baudīšanai kinozālē, portālu "Apollo" informē kinoteātra preses pārstāve Gita Deniškāne. 

"Apollo Kino" izveidē ieguldīti septiņi miljoni eiro un tas būs pirmais kinoteātris Latvijā ar IMAX kinozāli, daudzveidīgu, tostarp ekskluzīvu sēdvietu izvēli un Rīgas kinoteātros vēl nebijušu iespēju – baudīt maltīti uz vietas kinozālē.

"Apollo Kino" atradīsies iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" otrajā stāvā, līdzās sporta bāram un izklaides centram "O’Learys".

"Apollo Kino" būs pirmais kinoteātris Latvijā, kur apmeklētāji gan biļetes, gan izvēlētos dzērienus un uzkodas varēs iegādāties īpaši aprīkotās pašapkalpošanās kasēs. Kasu sistēma ir izstrādāta tā, lai būtu iespēja izvairīties no ierastajām rindām pie kasēm.

Apmeklētājiem būs atvērtas deviņas dažādas kinozāles ar kopējo sēdvietu skaitu 1146 tostarp divas kinorestorāna zāles un Latvijā pirmā IMAX auditorija.

Izvēloties kinozāli, apmeklētājiem būs iespēja izvēlēties arī kādu no trim sēdvietu veidiem – Kluba sēdvietas ar anatomiski pielāgotu augstas kvalitātes krēslu, Dubultās sēdvietas ar iespēju skatīties filmu, sēžot divvietīgā dīvānā un luksusa – Zvaigžņu sēdvietas īpaši ērtai un netraucētai kino baudīšanai.

 "Esam veikuši nozīmīgas investīcijas, lai nodrošinātu klientiem augstākās kvalitātes kino pieredzi. Kinoteātris ir aprīkots ar jaunākajām un kvalitatīvākajām skaņu un attēlu tehnoloģijām un saviem skatītājiem mēs piedāvāsim īpašas, ergonomiskas sēdvietas un vēl nebijušu uzkodu un dzērienu baudīšanas pieredzi turpat kinoteātrī – tas viss, lai kino apmeklējumu padarītu par īstu piedzīvojumu," stāsta "Apollo Kino" vadītājs Latvijā Edgars Hartmanis.

Visās "Apollo Kino" auditorijās uzstādīti Barco 4K lāzerprojektori, kas nodrošinās attēla kvalitāti gan 2D, gan 3D formātā. Kinozāles aprīkotas ar Dolby ATMOS un 7.1. skaņas sistēmām.

Pirmajā un Latvijā vienīgajā IMAX kinozālē varēs izbaudīt visintensīvāko filmu skatīšanās pieredzi – tā būs aprīkota ar pasaulē vienu no jaunākajām IMAX 3D lāzerprojekcijas un nākamās paaudzes 12-kanālu skaņu sistēmu. Lai nodrošinātu veiksmīgu pašapkalpošanās pieredzi, gan kinoteātris, gan sporta bārs un izklaides centrs "O’Learys" tiks aprīkots apjomīgu daudzumu jaunāko tehnoloģiju.

"Apollo Kino" ir viens no Igaunijas uzņēmuma "Apollo Group" meitas uzņēmumiem Latvijā. "Apollo Kino" ir lielākā kinoteātra ķēde Igaunijā ar astoņiem kinoteātriem. Šobrīd "Apollo Kino" piedāvā modernākos kinoteātrus Tallinā, Pērnavā, Tartu, Narvā un Sāremā, bet no 4. aprīļa arī apmeklētājiem Rīgā. "Apollo Kino" ir pirmais pašapkalpošanās kino un vienīgais kinoteātris Latvijā ar iespaidīgo IMAX kinozāli.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu