Nepateicīgākās un bezjūtīgākās Zodiaka zīmes (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vīrietis tumsā. Ilustratīvs attēls.
Vīrietis tumsā. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šo zīmju pārstāvji uzvedas tā, it kā viņiem svešs būtu vārds "paldies". Viņi uzskata, ka pateicības izrādīšana un atvainošanās padara viņus vājus citu acīs. Šīs Zodiaka zīmes biežāk uzvedas aukstasinīgi un atsvešināti, kas to līdzcilvēkiem var radīt šaubas par viņu nodomiem. Par nepateicīgākajām un bezjūtīgākajām horoskopa zīmēm vēsta portāls "Postimees".

Vērsis

Vērši uzvedas kā izlutināti bērni - tie ne tikai nenovērtē līdzcilvēku labo attieksmi, bet uzskata to par pašsaprotamu. Šīs zīmes pārstāvji nemāk pateikties, jo uzskata, ka apkārtējie to uztvers par vājuma pazīmi.

Vērši vienmēr grib vairāk, taču nejūtas apmierināti arī tad, kad beidzot ir saņēmuši kāroto.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji apkārtējo labvēlību uzskata par pelnītu dāvanu. Viņi bez kādas aiztures pārkāps citu personīgo telpu vai aizņems citu laiku. Ja uzdāvināsiet šis zīmes pārstāvim ko materiālu, tie Jums pateiksies. Ja izdarīsiet tiem ko labu vai veltīsiet tiem savu laiku - ātri vien nāksies to nožēlot.

Jaunava

Apkārtējiem bieži rodas sajūta, ka Jaunava tos nenovērtē - tā ir taisnība, jo Jaunavas augstā vērtē tur tikai un vienīgi sevi.

Tāds gluži vienkārši ir viņu raksturs. Šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka līdzcilvēku labā attieksme ir pašsaprotama, viņi to ir pelnījuši, jo ir tik lieliski. Jaunavas parasti dzīvi redz vai nu melnu, vai baltu, taču parasti koncentrējas uz spektra tumšo galu.

Svari

Svari Jūs viegli apkrāps. Viņi no sākuma Jūs apburs ar savu labestību un līdzjūtīgumu, taču tad sāks Jūs izmantot. Kad tie saņem visu, ko vēlējušies - naudu, laiku un mīlestību - tie gluži vienkārši aizies.

Šī ir visnepateicīgākā Zodiaka zīme, tādēļ astrologi iesaka viņu klātbūtnē būt īpaši modriem. 

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pārlieku daudz gaida no apkārtējiem un tad viļas, jo viņu cerības nav attaisnotas. Viņi uz saviem līdzcilvēkiem raugās kā uz šaha kauliņiem, kas radīti, lai uzlabotu paša Skorpiona dzīvi. Negaidiet Skorpiona atzinību - pat ja pieliksiet visas pūles, lai to apmierinātu, iespēja, ka saņemsiet pateicību, ir diezgan maza.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra draudzīgā attieksme var radīt ilūziju par lojalitāti, taču tā ir tikai maska. Šīs zīmes pārstāvjiem var atnest kaut zvaigzni no debesīm, taču tie par to tikai ironiski pasmaidīs.

Ūdensvīriem apkārtējo pūles nozīmē maz - viņī ikdienā domā tikai un vienīgi par sevi.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu