Usiks: Atsakos no WBA jostas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Absolūtais pasaules boksa čempions pirmajā smagajā svara kategorijā ukrainis Oleksandrs Usiks atteicies no iespējas aizstāvēt Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona titulu un atteicies arī aizvadīt cīņu ar Krievijas boksa veterānu Denisu Ļebedevu, savā "Instagram" profilā paziņojis sportists. 

"WBA organizācija pieprasīja, lai es cīnos ar Ļebedevu. Šī cīņa nenotiks," atzinis Usiks. "Ar komandu esam nolēmuši pāriet uz smagsvaru kategoriju. Šā iemesla dēļ ar Denisu necīnīšos."

32 gadus vecais Usiks pērnā gada novembrī ar nokautu Lielbritānijā pieveica britu Toniju Beljū, aizstāvot savas WBC, WBO, IBF un WBA jostas. 

"Atsakos no WBA jostas. Nevēlos, lai tā man būtu vienkārši tāpat; lai puiši par to cīnās," teica Usiks. "Tas ir normāli. Vēlu panākumus Denisam un arī visiem pārējiem, kuri cīnīsies par šo jostu, veiksmi. Visu gaišu." 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu