Dārziņš: Apsvēru karjeras beigšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Zane Bitere/LETA

Pēc smagās ceļgala traumas pirms diviem gadiem hokejists Lauris Dārziņš esot apsvēris domas par profesionālās karjeras beigšanu, sportists atklāja intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Hokeja laukums".

2017.gada pavasarī Dārziņš pirms pasaules čempionāta, vienā no Latvijas izlases spēlēm pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Pēc pusgada viņš atgriezās Rīgas "Dinamo" sastāvā, 24 sezonas spēlēs izceļoties ar pieciem gūtiem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. 

Intervijā raidījumam "Hokeja laukums" hokejists atklāja, ka atlabšana no traumas esot bijis smags posms viņa dzīvē.

"Pirms diviem gadiem man bija smaga ceļgala trauma. Biju 32 gadus vecs. Citi šajā vecumā noteikti nolemtu, ka tā ir zīme, lai beigtu karjeru. Protams, man galvā arī ienāca tāda doma," atzinis Dārziņš. 

"Nolēmu tomēr turpināt, jo hokejs man jau ir "asinīs". Sev apsolīju, ka turpmāk vienkārši izbaudīšu procesu. Kamēr varēšu paskriet līdzi jaunajiem un nest rezultātu komandai, tikmēr spēlēšu. Tas man ir izdevies. Kopš atgriezos, neesmu izlaidis nevienu spēli vai treniņu," sacīja Dārziņš.

34 gadus vecais Dārziņš aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā bija Rīgas "Dinamo" kapteinis un rezultatīvākais Latvijas hokejists šī kluba sastāvā. Viņš 62 spēlēs guva 18 vārtus un veica 26 rezultatīvas piespēles partneriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu