Piektdienas horoskops: 29. marts (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: pixabay.com

Horoskops piektdienai, 29. martam.

AUNS Pamanīsi radušās izdevības un ātri sapratīsi, kā tās iespējams realizēt. Lielu atbalstu ideju īstenošanā var sniegt kāds no radiniekiem. Neskatoties uz saspringto darba ritmu, būsi gandarīts ar sasniegto.

VĒRSIS Veiksmīgi risināsi profesionālos jautājumus, pateicoties panākumiem, gūsi augstākstāvošo ievērību. Taču ir svarīgi pārliecināties, ka solītais ir paveikts pilnā apmērā un paredzētajos kvalitātes standartos.

DVĪŅI Būtiskākais - saglabā pacietību un nosvērtu pieeju lietām. Saskaroties ar sarežģījumiem, uztver tos kā sava veida pārbaudījumus, kuri tev ir sekmīgi jāpārvar nākotnes profesionālās attīstības vārdā.

VĒZIS Ik pa brīdim saskarsmē ar apkārtējiem var uzplaiksnīt nelielas domstarpības, pieaugt emocionāla spriedze. Iespējams, ka šodien tev labāk padosies darbs vienatnē. Vakarā esi kopā ar ģimeni.

LAUVA Būsi apņēmības pilns īstenot gan darba jomā nepieciešamo, gan sakārtot mīlas dzīvē notiekošo. Ja spēsi prasmīgi sadalīt laiku starp profesionālo un privāto jomu, tavi pūliņi atmaksāsies ar uzviju!

JAUNAVA Pat ja saskaries ar kādiem sarežģījumiem, neļauj tiem pārāk jūtami ietekmēt tavu omu. Jo pozitīvāk sevi noskaņosi, jo jūtamākus panākumus būsi spējīgs sasniegt!

SVARI Brīžiem var rasties sajūta, ka nepietiek pacietības novest iesāktās lietas līdz galam. Taču esi drošs, vājuma mirklis būs samērā viegli pārvarams un galu galā tu iegūsi kārotos rezultātus.

SKORPIONS Lai gan parasti samērā labi orientējies cilvēkos, šobrīd var būt nedaudz grūtāk saprast, vai sarunu biedrs runā patiesību. Radušās šaubas var nedaudz novirzīt lēmumu pieņemšanu uz vēlāku laiku.

STRĒLNIEKS Vēlēsies, lai par uzņēmuma panākumiem, apjomiem sadzird pēc iespējas lielāks cilvēku skaits. Tas nozīmē, samērā aktīvi pievērsīsies ar reklāmu, prezentācijām saistītajam.

MEŽĀZIS Zvaigznes iesaka būt saudzīgākam pret savu gremošanas traktu. Proti, atturēties gan no trekna, gan asa ēdiena, kā arī pārliecināties, ka uzņemtais kaloriju daudzums nav nedaudz virs normas.

ŪDENSVĪRS Esot priekšnieka postenī, tev vajadzēs nedaudz rūpīgāk pasekot līdzi tam, lai padotie pareizi izprot sniegtās norādes un arīdzan apzinīgi seko tām. Nav izslēgts, būs nepieciešams kāds stingrāks vārds.

ZIVIS Tavs noskaņojums būs patiesi romantisks un gaisīgs. Tu daudz labprātāk veltīsi laiku romantiskiem piedzīvojumiem, nevis lielai strādāšanai. Pielūko, lai mirkļa vēlmes nerada liekas problēmas!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu