Turīgākās "Forbes" topā iekļautās slavenības pēc Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Žurnāls "Forbes" laidis klajā 2018. gada pelnošāko izklaides industrijas pārstāvju topu. Savukārt kompānijas "Vouchercloud" pārstāvji noskaidrojuši, kuras ir turīgākās slavenības pēc Zodiaka zīmes. 

100 pelnošākās Holivudas slavenības šajā "topā" sakārtotas pēc Zodiaka zīmēm. Noskaidrots, cik procentus no 100 "aizņem" katras Zodiaka zīmes pārstāvju - slavenību ienākumi. 

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir mazāk tendēti uz bagātības iegūšanu. Strēlnieki ir eksperimentētāji un brīvdomātāji, kas ik dienas mēģina izzināt apkārtējo pasauli, taču izziņas procesā ne vienmēr pietiek laika biznesa darījumiem. 2.7% no Holivudas pelnošākajām slavenībām ir Strēlnieki. Holivudas turīgākie Strēlnieki - reperis Jay Z un aktrise Skārleta Johansone.

Foto: Reuters/Scan

Dvīņi

Zem Dvīņa zīmes dzimušajiem Holivudā sokas tikai mazliet labāk - 2.95% no turīgāko slavenību topa.

Dvīņi ir ātri un apveltīti ar asu prātu, taču kā jau šai zīmei pieklājas, bieži vien nespēj rīkoties izlēmīgi. Holivudas turīgākie Dvīņi ir mūziķi Kendriks Lamārs un Pols Makartnijs.

Foto: Reuters/ScanPix

Zivis

Šie Zodiaka pārstāvji ir ļoti mākslinieciski un apveltīti ar izteiktām empātijas spējām. Tiesa, Zivis ir diezgan pasīvas, kas nav labākā rakstura īpašība, lai izdzīvotu konkurences piesātinātajā izklaides industrijā. 7.88% no turīgāko slavenību topa ir Zivis. Starp bagātākajām zivīm ir arī topa pirmās vietas ieguvējs - bokseris Floids Meivezers. Topā tāpat iekļuvis arī basketbolists Stīvens Karijs un mūziķe Rianna.

Rianna Londonas modes nedēļā debitēs kā dizainere
Rianna Londonas modes nedēļā debitēs kā dizainere Foto: Reuters/Scanpix

Vēzis

Vēži ir ļoti emocionāli un pārsvarā paļaujas uz savu intuīciju. Šīs zīmes pārstāvji - 8.02% no Holivudas pelnošāko slavenību topa. Viņu starpā ir tādas zvaigznes kā aktieris Kevins Hārts un dziedātāji Lūks Braiens un Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopeza
Dženifera Lopeza Foto: PA/Scanpix

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši līderi, tiesa, viņi ir izslavēti ar sava garastāvokļa nenoturību un viņus ir viegli nokaitināt, kas var traucēt profesionālajā darbībā. Šīs zīmes pārstāvji - 8.05% no turīgāko zvaigžņu topa. Starp tiem ir mūziķe Lady Gaga, sers Eltons Džons un aktieris Roberts Daunijs jaunākais.

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: AFP/SCANPIX

Skorpions

Skorpioni ir kaislīga un intelektuāla Zodiaka zīme, taču viņus mēdz mocīt greizsirdība un vēlme visu kontrolēt. Šīs zīmes pārstāvji - 8.15% no slavenību topa. Daži no pelnošākajiem Skorpioniem - reperis Drake, televīzijas personība Krisa Džennere un basketbolists Rasels Vestbruks.

Dreiks (Drake)
Dreiks (Drake) Foto: Reuters/Scanpics

Lauvas

Šīs zīmes pārstāvji ir katras ballītes centrā, kas lieliski piestāv izklaides industrijai, taču ne nopietnai darba dzīvei. Lauvas - 8.79% no pelnošāko Holivudas izklaides industrijas pārstāvju topa. Pelnošākās Lauvas - modele Kailija Dženere, aktieris Kriss Hemsvorts un Harija Potera autore, rakstniece Džoanna Džo Roulinga.

Foto: AFP / Scanpix

Svari

Svariem svarīgākais ir miers un līdzsvars, kas, diemžēl, var tos atturēt no savu ambīciju pilnīgas realizēšanas. Šīs zīmes pārstāvji - 8.8% no topa. Turīgākie Svari 2018. gadā - dziedātāji Bruno Mars un Teilora Svifta.

Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: Reuters/Scanpix

Jaunava

Vai kādu pārsteidz, ka uz perfekciju vērstās Jaunavas ir tik augstu šajā topā? Šīs zīmes pārstāvji - 9.62% no turīgāko zvaigžņu saraksta. Starp turīgākajām zvaigznēm ir televīzijas slavenība Dakteris Fils, kā arī dziedātājas Bejonse Noulza un Pink.

Bejonsē
Bejonsē Foto: AP/Scanpix

Mežāzis

Mežāži ir strādīgi un mērķtiecīgi dodas pretī panākumiem gan personīgajā, gan profesionālajā darbībā. Zem šī zvaigznāja dzimušās zvaigznes - 11.13% no slavenību topa. Starp turīgākajiem 2018. gada Holivudas Mežāžiem - mūziķis The Weeknd un dīdžejs un producents Kelvins Heriss.

Dīdžejs Kelvins Heriss pārspējis popa karali Maiklu Džeksonu
Dīdžejs Kelvins Heriss pārspējis popa karali Maiklu Džeksonu Foto: Reuters/Scanpix

Ūdensvīrs

Topa otro vietu ieņem Ūdensvīri - zīme, kuras stiprās puses ir erudīcija un lieliskas komunikācijas spējas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji - 11.23% no turīgāko slavenību topa. Starp pelnošākajām slavenībām - mūziķis Eds Šīrans, futbolists Krištianu Ronaldu un komiķe Elena Didženeresa.

Foto: AP/Scanpix

Vērsis

Topa priekšgalā izvirzījušies strādīgie, stūrgalvīgie un apņēmīgie Vērši, kas pelnošāko izklaides industrijas pārstāvju topā - 12.68%. Holivudas turīgākie Vērši - aktieri Džordžs Klūnijs un Dveins Džonsons, kā arī komiķis Džerijs Sainfelds.

Džordžs Klūnijs, saņemot balvu "Carousel of Hope Ball".
Džordžs Klūnijs, saņemot balvu "Carousel of Hope Ball". Foto: AP/Reuters/ScanPix
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu