Paukštello par neiekļūšanu Radzobes grāmatā: "Par ko man apvainoties?" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pavisam nesen LU Akadēmiskajā apgādā klajā nāca apjomīga grāmata "100 izcili Latvijas aktieri", kuras idejas autore un projekta vadītāja ir Latvijā pazīstamā teātra zinātniece un kritiķe Silvija Radzobe. Viņa grāmatā nav iekļāvusi leģendārā aktiera Jāņa Paukštello vārdu, kas daudziem raisījis jautājumus - kāpēc. Izdevums "Vakara Ziņas" sazinājās ar aktieri, lai uzzinātu viņa viedokli par šo lēmumu. 

Jānis Paukštello, kurš īpaši lepojas ar lomu Dailes teātra izrādē "Jāzeps un viņa brāļi", kinofilmā "Mans draugs – nenopietns cilvēks" un ar to, ka izpilda Raimonda Paula "Cielaviņu", izdevuma "Vakara Ziņas" lasītājus mierina: "Dzīvojiet mierā, jo man viss ir kārtībā. Man ir bērni, māja un ģimene."

Viņš saka: "Es zinu, ko esmu izdarījis savā profesijā. (..) Par ko man apvainoties, ka neesmu iekļauts šajā grāmatā? Es esmu pietiekami atzīts. (..) Kas ir Radzobe? Man Silvijai Radzobei nekas nav jāpierāda. Lai viņa izlasa manu CV. Es nemaz nezināju, ka ir tāds saraksts izveidots, līdz man piezvanīja un par to pastāstīja."

Runā, ka Paukštello sākotnēji ticis iekļauts labāko aktieru sarakstā, tomēr pēc konflikta ar Radzobi, no tā ticis izņemts. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu