Sestdienas horoskops: 30. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zirgs. Ilustratīvs foto
Zirgs. Ilustratīvs foto Foto: Ieva Lūka/LETA

Horoskops sestdienai, 30. martam.

AUNS Būsi noskaņots atpūsties! Iespējams, abi ar partneri nolemsiet relaksēties katrs savā garā. Tas nebūt nebūs slikts lēmumus, jo, dienas laikā izbaudot katram tīkamāko, vakarā varēsiet laiku pavadīt kopā.

VĒRSIS Apzinīgi “aizmirsīsi” par biznesu un visu lietišķo, pilnībā veltot sevi ģimenes dzīvē notiekošajam. Nav izslēgts, ka uzpeldēs kāds strīdiņš ar atvasītēm, jo tās var kļūt pārlieku prasīgas materiālajā plānā.

DVĪŅI Paredzēt dienas gaitu būs grūti, jo tu un otrā pusīte būsiet nedaudz uzvilkti, kas nozīmē kaislības, kuras vai nu tiks ievirzītas erotiskā plāksnē, vai arī pāraugs strīdos, muļķīgos konfliktos.

VĒZIS Var būt nedaudz grūtāk aizmirst piedzīvoto darba jomā, taču nevajadzētu ļaut uzkrātajam stresam ietekmēt attiecības ar mājiniekiem. Varbūt relaksācijai iemalko kādu vīna vai konjaka glāzi.

LAUVA Ar ģimeni kopā pavadītais laiks palīdzēs tev atslābināties, noskaņoties brīvdienām. Dienas otrā puse ir samērā atbilstoša, lai kopā ar mīļoto dotos uz kādu romantisku, izklaidējošu pasākumu.

JAUNAVA Nebūs nekāds brīnums, ja būsi apņēmības pilns pabeigt kādu iesāktu projektu, kas nozīmē, ka lielāko dienas daļu nebūsi mājās. Mīļotajam cilvēkam var būt savs sakāmais par to.

SVARI Noliec malā profesionālos jautājumus un mēģini atšķetināt samezglojumus attiecību lauciņā. Šodien lieti noderēs tavs mierīgais, nosvērtais raksturs un spēja piekāpties partnera vajadzībām.

SKORPIONS Savā rīcībā būsi diezgan nesasaistīts, brīvs, attiecīgi varēsi izvēlēties, kad, kā un ar ko dosies izklaidēties. Jautrāka šī diena solās būt brīvajiem zīmes pārstāvjiem, taču tas nenozīmē, ka precētie sēdēs malā!

STRĒLNIEKS Brīvdienas uzskatīsi par lielisku veidu, kā uzlabot fizisko formu, tādējādi ne vien izkustēties ārpus mājas, bet arīdzan noņemt lieko spriedzi, kura uzkrāta darba nedēļas gaitā. Vakaru gan velti mīļotajam.

MEŽĀZIS Lieliski sapratīsi, ka harmoniju attiecībās ar ģimenes locekļiem var nodrošināt tava spēja atturēties no spītības un pārlieku principiālas nostājas. Esi apdomīgs un centies nelikt vilties tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS Mājās sēdēt noteikti negribēsi, ja vien tajā nesarīkosi nelielu ballīti. Taču tu būsi izvēlīgs ar kompāniju, ar kuru kopā baudīt bezrūpīgos mirkļus. Tu apkārt sev gribēsi redzēt patiesos domubiedrus.

ZIVIS Neslinko, atrodi savas sporta apavus un dodies vai nu nelielā skrējienā pa vietējo mežu, vai arī posies uz fitnesa zāli. Tur izliktā enerģija liks atkal justies možam un dzīvesprieka pilnam!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu