Svētdienas horoskops: 31. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Svītrainā pūce Rīgas Zooloģiskajā dārzā.
Svītrainā pūce Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops svētdienai, 31. martam.

AUNS Labprāt uzņemsi viesus vai arī pats dosies ciemoties pie draugiem vai radiem. Dienas laikā piedzīvotais sniegs krāšņu emociju gammu, ļaus smelties iedvesmu turpmākajiem profesionālajiem aizsākumiem.

VĒRSIS Vakar būsi pavadījis vairāk laika kopa ar ģimeni, tas nozīmē, ka tagad ļausi atpūsties sev. Vari izvēlēties ļauties gastronomiskām baudām, lai gan zvaigznes labāk iesaka izbaudīt veselīgu SPA kūri.

DVĪŅI Saskarsmē ar mīļoto parādīsies izteiktāka sapratne, veicināsies dvēseliskā saikne, harmonija. Nav izslēgts, ka nolemsiet doties nelielā romantiskā izbraukumā, kura laikā apcerēsiet savu nākotni.

VĒZIS Būsi paspējis atiet no ikdienas uztraukumiem un šodien pilnībā ļausies pelnītai atpūtai. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem parādīsies izteiktā saskaņa, kas neapšaubāmi priecēs tavu sirdi!

LAUVA Jau vakar būsi gana lustējies, taču tas nenozīmē, ka šodien vēlēsies dīki sēdēt mājās. Ja nesaskatīsi sev piemērotas izklaides iespējas pilsētas kultūras programmā, ballīte tiks sarīkota pie tevis mājās. 

JAUNAVA Mājas dzīvē tieksies pēc miera, nosvērtības un harmonijas. Nav izslēgts, ka vēlēsies sagādāt nelielu pārsteigumu savai otrajai pusītei, tādējādi cenšoties izrādīt papildu uzmanības apliecinājumus.

SVARI Ja vakar būsi spējis atrisināt visas kopdzīves neskaidrības ar mīļoto, tad šodien abi baudīsiet brīvdienu pēc pilnas programmas. Nav izslēgts, ka jūs abus spēs iekārdināt kāds no kultūras pasākumiem.

SKORPIONS Var mosties samērā praktisks, piezemēts noskaņojums, kurš mudinās vispirms pievērsties mitekļa uzkopšanai, saimnieciskajiem darbiem un tikai tad doties kur ārpus mājas.

STRĒLNIEKS Šodien centies vairāk laika atlicināt tuvinieku vajadzībām. Nav izslēgts, ka atvasītes vēlēsies izrunāties ar tevi, gūt kādu vērtīgu padomu, dzirdēt tavu dzīves pieredzi dažādās situācijās.

MEŽĀZIS Ja vēlies, vari dienu pavadīt pēc saviem ieskatiem, jo arī partnerim var būt līdzīgas vēlmes. Piemērots brīdis, lai veltītu laiku sava ārējā veidola sakopšanai – frizieris, jauna garderobe.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, ka pēc vakardienas, kad tā pavairāk būsi ballējies, šodien vēlēsies dienu pavadīt mierīgākās noskaņās. Tā sakot,  uzkrāt spēkus nākamās nedēļas cēlienam, saplānot paredzētos darbus.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē vēlēsies ilgāk pagulēt, pārdomāt dzīvi, pasapņot par nākotni. Pēcpusdienā tevi var pārņemt tīrības bums, kurš liks pievērsties mājas uzkopšanai. Par padarīto izjutīsi gandarījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu