Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Serbu pāris ar vairāk nekā pusgadsimta vecuma starpību plāno mīlēties TV šovā (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Serbijā, Požegas apgabalā populārs kļuvis kāds netipisks pāris - 21 gadu veca Serbu skaistule un 74 gadus vecs vīrietis. Plašāku atpazīstamību viņi izpelnījušies ar pieteikšanos serbu televīzijas šovam "Parovi" ("Pāri"), kurā visnotaļ neparastie dzīvesbiedri plāno ik dienas nodarboties ar mīlas priekiem, lai pierādītu, ka viņu mīla ir īsta, ziņo "Daily Mail".

21 gadu vecā Milijana Bogdanoviča un viņas līgavainis, 74 gadus vecais Milojko Božičs ir apņēmības pilni šova laikā ieņemt bērnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Milijana Božić ? (@lana_bozic__) on

Jaunā sieviete atklājusi, ka neredz iemeslus mīlas dzīves pārtraukšanai kameru priekšā. "Mēs plānojam mīlināties un mīlēt viens otru tāpat kā mājās. Es vēlos visiem pierādīt, ka starp mums valda īstas jūtas un tas nav mārketinga triks," saka sieviete.

Pāris ir ļoti atklāts par savu seksuālo dzīvi.

"Man patīk, kad vīrietis seksā ir dominējošs. Esmu sajūsmā, ja Milojko mani viegli ieper," atklāj Milijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milijana Božić ? (@lana_bozic__) on

Viņa tāpat dalās arī ar saviem pavedināšanas trikiem - vīrieša kaisles pamodināšanai pietiekot vienkārši iznākt no dušas kailai.

Milojko atzīst, ka viņa līgava ir ļoti seksuāla sieviete. Lai uzkurinātu viņā kaisles uguntiņu,  atliek uz vēdera novietot plaukstu.

Tiesa, seniors atklāj, ka abiem jābūt prātīgiem, jo viņš pirms pāris mēnešiem pārcietis sirds operāciju. Šīs procedūras dēļ pārim nevar būt sekss "misionāru pozā".

Viņš gan piebilst, ka "viņas dēļ es būtu gatavs iedzert "Viagru" un doties uz debesīm laimīgs."

Cienījamā vecuma kungam ir trīs bērni, kuriem ir 40, 35 un 30 gadi, kā arī divi mazbērni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milijana Božić ? (@lana_bozic__) on

Pāris plāno laulību slēgt šī gada rudenī dzimtsarakstu nodaļā, jo vietējā baznīca tiem paziņojusi, ka neslēdz laulības starp cilvēkiem, kuriem ir vairāk nekā 15 gadu vecuma atšķirība.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu