Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Uzzini, ko gandrīz visi vīrieši dara nepareizi gultā! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Kā saka seksologs Alekss Mejs, šo kļūdu, kas skar kādu īpaši delikātu tēmu - kunilingu, savā dzīvē pieļāvuši 99,99999 vīriešu... Uzzini, kas ir šī it kā nianse, bet tomēr ļoti, ļoti svarīgā lieta!

Pirmkārt, kāpēc mēs, vēloties dzīvot kvalitatīvu seksuālo dzīvi, pieļaujam šīs kļūdas?

"Jo nedz sieviete ar savu vīrieti, nedz vīrieši savstarpēji par to nerunā. Vienīgi šī tēma tiek pacelta sieviešu starpā, kas nav auglīgi, jo līdz vīriešiem šīs sūdzības tā arī nenonāk," atbild seksologs Alekss Mejs.

Kā uzsver seksa attiecību eksperts, šī kļūda neizbēgami grauj arī vīrieša reputāciju partneres acīs un “laba mīlnieka” statuss te pārvēršas pelnos.

Un tātad, kas tad ir šī kļūda?

"Pārāk brutāla apiešanās ar sievietes maigāko vietiņu – klitoru. Piemēram, iedomājies, ka klitors ir tenisa bumbiņa, bet tava mēle ir tenisa rakete, ar kuru tev vajag sist pa šo "bumbiņu", kamēr sieviete nesasniedz orgasmu," savā videoblogā stāsta Alekss Mejs. "Vēl kādi dzirdējuši, ka vīrietim ar muti jāstrādā kā ar vakuuma pumpi.

Vēl kādi praktizē padomu – vajag nolikt partneri uz muguras un ar saslapinātu vidējo pirkstu sākt aktīvi masēt konkrēto vietiņu tā, lai pirkstam paliek karsti!”

Alekss šos stāstus, ko dzirdējis no saviem kursa apmeklētājiem, nodēvē par tīrajām šausmām. "Padomājiet, vīrieši, paši – klitors ir daudzreiz jutīgāks pat par mūsu dzimumlocekļa galviņu.

Tas būtu tas pats, ja mums pēc ejakulācijas, kad galviņa ir visjutīgākā, sieviete turpinātu aktīvi masēt. Un to darītu bez lubrikanta. Vīrieši, mēģiniet to iztēloties un ieklausieties sevī," aicina Alekss Mejs.

Kas tieši ir jāprot?

Pirmkārt, Alekss aicina arī šajā procesā izmantot lubrikantu, vai arī, ja tā nav pie rokas, vismaz samazināt pirkstu kustību aktivitāti un spiedienu. "Un izbeidziet klitoru rīvēt tā, it kā jūs vēlētos tur iegūt uguni!" atgādina Alekss Mejs.

Otrkārt, atcerieties, ka arī sievietes klitoram vajag laiku, lai tas "uzkarstu", tāpēc pirmās masēšanas kustības viņš iesaka veikt ne tiešā saskarē ar klitoru.

"Masējiet šo vietiņu caur viņas kaunuma lūpām un tikai vēlāk paveriet tās kā ziedlapiņas," runā Alekss Mejs.

Esi aicināts un aicināta padalīties arī savā pieredzē!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu