Vīrietis pie Brīvības pieminekļa noliek ziedus, tad uzbrūk policistam (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brīvības piemineklis.
Brīvības piemineklis. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Agrā rīta stundā pie Brīvības pieminekļa kāds vīrietis nolicis ziedus, bet pēc tam negaidīti uzbrucis tuvumā esošajam policistam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Bija agra rīta stunda, ap pulksten septiņiem, kad pie Brīvības pieminekļa Rīgā policistu uzrunāja kāds acīmredzami apreibis vīrietis.

Ģērbies vien sporta biksēs un t-kreklā, vīrietis nesakarīgi murmināja. Pirms tam viņš vienatnē pie pieminekļa bija nolicis ziedus.

Policists nojauta, ka šoreiz būs vajadzīga mediķu palīdzība, un sniedzās pēc rācijas. Bet tad vīrietis metās policistam virsū un izkliedza rupjības.

"Kuce! Maita!" dzirdama vīrieša lamāšanas policista kameras uzņemtajā video.

Policists kopā ar piesteigušos kolēģi ar vīrieti spēja tikt galā. Tad ieradās mediķi, kuri ieteica nogādāt uzbrucēju Tvaikā ielā, lai veiktu pārbaudes, vēsta "Degpunktā".

Policisti vēl nezina teikt, kā atrisināsies šī lieta, jo rīta agrumā mediķi nespēja atbildēt, vai vīrietis bija pārāk iedzēris, lietojis kādas aizliegtās vielas vai sajucis prātā.

Ja notikušais tomēr nebūs kādu veselības problēmu sekas, bet paša vīrieša vaina, viņam draud nopietnas problēmas par uzbrukumu policistam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu