Benzīntankā Tallinā nolaupīts auto ar visu pasažieri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bākugunis
Bākugunis Foto: Evija Trifanova/LETA

Igaunijā policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš degvielas uzpildes stacijā Tallinā nolaupījis automašīnu un drīz pēc tam ar to izraisījis avāriju, vēsta portāls "Postimees". 

Garnadzis tik ļoti steidzies, ka nav pat pamanījis mašīnā sēdošu sievieti, kura knapi paspējusi izlēkt no automašīnas pirms vēl viņš sācis braukt.

"Vīrietis iekāpis automašīnā, kas bija apstājusies degvielas uzpildes stacijā. Automobilī esošā sieviete no mašīnas nekavējoties izkāpusi.

Jau pēc dažām minūtēm vīrietis ar nolaupīto auto izraisījis avāriju, izkāpis no tās un ielauzies kādā netālu esošā dzīvoklī. Pēc tam viņš no tā izkāpis pa logu un skrējis jūras virzienā, kur viņu aizturējusi policija. Par laimi neviens nav cietis," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta Tallinas policijas Ziemeļu prefektūras Kriminālpolicijas biroja vadītājs Urmets Tambre.

Iespējams, nozieguma pastrādāšanas brīdī vīrietis bijis reibinošu vielu iespaidā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu