PSG treneris: Pāragri runāt par Neimara atgriešanos laukumā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PSG spēlētājs Neimars.
PSG spēlētājs Neimars. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Francijas futbola čempionāta komandas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) zvaigzne Neimars vēl kādu laiku laukumā neatgriezīsies.

27 gadus vecais brazīlietis Neimars šobrīd atgūstas no pēdas traumas, ko viņš atkārtoti savainoja Francijas kausa spēlē janvāra beigās.

"Neimars jūtās labi, viņam nesāp. Taču ir pāragri runāt par viņa atgriešanos laukumā. Mums jābūt pacietīgiem," sacīja komandas galvenais treneris Tomass Tuhels.

"Tas ir smagi man, taču vēl smagāk tas ir Neimaram. Vislabākais variants ir nogaidīt. Viņam vēl ir laiks, lai šosezon atgrieztos, taču nevēlos teikt, kad tas varētu notikt," noslēdza Tuhels.

Sākotnēji potenciālais traumas sadziedēšanas laiks tika prognozēts līdz desmit nedēļām, bet šobrīd ir pagājušas deviņas. Pērn martā pēc pēdas lūzuma Neimaram tika veikta operācija, kuras laikā viņam tika ievietota skrūve. Viņš laukumā atgriezās pēc trim mēnešiem.

Brazīlieša pārstāvētā PSG šosezon UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā dramatiski piekāpās Mančestras "United" un izstājās no dalības turnīrā. Savukārt vietējā čempionātā PSG ieņem pirmo vietu, par 20 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju "Lille" komandu.

Neimars šosezon visu turnīru ietvaros ir guvis 20 vārtus 23 mačos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu