Blūmam pieticīgs spēles laiks "Parma" zaudējumā Vienotās līgas mačā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: www.vtb-league.com

Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms sestdien aizvadījis pieticīgu spēles laiku VTB Vienotās līgas komandas Permas "Parma" sastāvā.

"Parma" izbraukumā ar rezultātu 71:79 (12:24, 18:19, 22:18, 19:18) piekāpās "Astana" komandai.

Blūms šajā spēlē laukumā pabija vien trīs minūtes un 39 sekundes, kuru laikā izpildīja divus neprecīzus tālmetienus, divas reizes pārkāpa noteikumus un tika pie diviem negatīviem efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Džalīls O'Braiens, kamēr "Parma" sastāvā ar 18 punktiem atzīmējās Tri Maklīns.

Vienotās līgas kopvērtējuma līdere ar 19 panākumiem 22 cīņās ir Maskavas CSKA, kurai ar 16 uzvarām 20 spēlēs seko Kazaņas "Unics", bet tālāk ar 15 uzvarām 20 dueļos ir Maskavas apgabala "Himki".

Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar astoņām uzvarām 23 mačos ir desmitajā pozīcijā, Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ar sešām uzvarām 20 mačos ir vietu zemāk, bet Permas "Parma" ar četriem panākumiem 22 cīņās ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu