Vairākas dienas meklētais Zvirgzdiņš aizturēts Lietuvā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Māris Zvirgzdiņš
Māris Zvirgzdiņš Foto: Valsts policija

Policija Lietuvā aizturējusi vairākas dienas meklēto bruņoto Māri Zvirgzdiņu. Aizturēšana notikusi, sadarbojoties ar Lietuvas kolēģiem, ziņo LNT. 1984. gadā dzimušais Māris Zvirgzdiņš tika meklēts aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Policijā neatklāja, par kādu tieši noziegumu vīrietis bija meklēšanā.

» Latgalē par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu meklē, iespējams, bruņotu vīrieti

"Sabiedrības drošība ir mūsu prioritāte, tāpēc mēs vienmēr esam darījuši un darīsim visu iespējamo, lai aizturētu īpaši bīstamus noziedzniekus, neskatoties uz viņu dažādajiem centieniem nenonākt policijas redzeslokā.

Iedzīvotāji nu var neuztraukties par savu drošību, jo arī šoreiz mums ir izdevies notvert ļaundari,"

uzsver Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus policija nesniedz. 

Ziemeļlatgales laikraksta "Vaduguns" interneta vietnē rakstīts, ka Zvirgzdiņš, iespējams, izdarījis slepkavību.

Redakcijas rīcībā arī ir informācija, ka vīrieša dzimtā valoda ir lietuviešu, bet viņš zinot arī krievu, latviešu un čigānu valodas.

Valsts policija iepriekš vēstīja, ka Zvirgzdiņš ir apmēram 1,65-1,70 metrus garš, sportiskas miesas uzbūves, tumšiem matiem, tumšām acīm. Viņš var nēsāt optiskās brilles.

Ņemot vērā, ka viņš var būt agresīvs, bīstams un bruņots, policija kategoriski aicināja iedzīvotājus pašiem neiesaistīties viņa meklēšanā.

Pēc ziemas atgriežoties savos mazdārziņos un dārza mājiņās, Balvu un tuvāko novadu iedzīvotāji aicināti pievērst uzmanību, vai mājiņās neatrodas viņiem nepiederošas lietas un aizdomīgi priekšmeti, kas varētu liecināt, ka mājiņā ir mitinājies svešs cilvēks. Arī šādā gadījumā jāinformē policija.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu