Latvietis Īrijā nozog kredītkarti, nopērk "Dolce&Gabbana" kurpes un aizsūta tās uz Latviju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dolce Gabbana
Dolce Gabbana Foto: SIPA/Scanpix

40 gadus vecam latvietim Īrijā nācies stāties tiesas priekšā par luksusa zīmola "Dolce&Gabbana" kurpju pāra pirkumu, izmantojot zagtu kredītkarti, vēsta portāls "Leitrim Observer".

Vīrietis apsūdzēts debetkartes nozagšanā no "Aura" atpūtas kompleksa Kerikā pie Šenonas, Litrimas grāfistē, 2018. gada 3. oktobrī.

Izmantojot nozagto bankas karti, viņš par apmēram 770 eiro iegādājās "Dolce&Gabbana" apavus, kas tika piegādāti uz viņa māsas adresi Latvijā.

Advokāte Niama Makgoverna to nodēvēja par "oportūnistisku noziegumu", taču norādīja, ka viņas klients pratināšanā pilnībā sadarbojies ar policiju un savu vainu atzinis.

Apsūdzētais ir 40 gadus vecs precēts vīrietis ar diviem bērniem, izskanēja tiesā. Viņš Īrijā dzīvo 14 gadus.

"Kā tu izskaidrosi šādu uzvedību saviem bērniem?" prasīja tiesnesis Kevins Kilreins.

Apsūdzētais vīrietis solīja nedēļas laikā atmaksāt naudu no saviem iekrājumiem.

Tiesnesis uzsvēra, ka izdarītais neesot noziegums bez upuriem, jo "mēs visi par šo noziegumu maksājam bankas komisiju veidolā". Tiesnesis arī sacīja, ka "Aura" un līdzīgas atpūtas vietas paļaujas uz apmeklētāju godīgumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu