Hip, hip, urā! Šodien dzimšanas dienu svin Latvijas sporta leģendas - Edgars Masaļskis un Martins Dukurs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: AP/Scanpix

Šodien dzimšanas dienas svin divi Latvijas sportam ļoti zināmi vārdi - Edgars Masaļskis un Martins Dukurs. Portāls Apollo sveic abus sportistus, kuri gadiem ilgi aiztāvējuši Latvijas godu pasaules sporta arēnās. 

Edgars Masaļskis ir dzimis 1980. gada 31. martā. Bijušajam hokeja vārtsargam šodien aprit 39 gadi. 

Karjeras laikā kopā ar Latvijas izlasi vārtsargs ir piedalījies 15 pasaules čempionātos.2016. gadā Masaļskis paziņoja par kajeras noslēgšanu Latvijas hokeja izlasē.

Masaļskis savas karjeras laikā ir pārstāvējis Rīgas "Dinamo", HK "Yugra", "LADA", Liepājas "Metalurgs", kā arī citas vienības. Lielākos panākumus vārtsargs izpelnījās tieši Latvijas izlasē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daudz laimes, Edgar!! ?

A post shared by Dinamo Rīga (@dinamorigaofficial) on

Savukārt Martins Dukurs ir dzimis 1984. gada 31. martā. Abiem sportistiem ir četru gadu atšķirība. Dukurs ir planētas titulētākais skeletonists.

Marta sākumā skeletonists kļuva par seškārtēju pasaules čempionu skeletonā. Dukurs ir uzvarām bagātākais skeletonists pasaules čempionātos. Pa trim zelta medaļām ir šveicieša Gregora Štēli un vācieša Aksela Jungka kontā, bet otrais no viņiem par čempionu kļuvis tikai komandu sacensībās. Pa pieciem tituliem ir aizceļojuši uz Austriju, Šveici un Kanādu.

Galerija: Martins Dukurs triumfē Eiropas čempionātā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu