Federers Maiami izcīna savu 101. ATP titulu

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodžers Federers
Rodžers Federers Foto: AP/Scanpix

Leģendārais šveiciešu tenisists Rodžers Federers svētdien triumfēja Maiami ATP "Masters 1000" sērijas turnīrā, tiekot jau pie sava 101.titula karjerā.

Pasaules ranga piektās vietas īpašnieks Federers finālā ar 6-1, 6-4 uzvarēja vietējo amerikāni Džonu Isneru, kurš ir planētas devītais numurs.

Isners ir pazīstams kā tenisists ar ļoti spēcīgu servi, tomēr 37 gadus vecais Federers ar savu stabilo sniegumu spēja amerikāni pieveikt.

"Tikt pie breika jau spēles ievadā bija lielisks sākums. Tas ļauj atbrīvoties no stresa un vieglāk iejusties spēlē," pauda Federers, kurš Maiami turnīrā uzvarējis jau četras reizes.

Šveicietis pasaules tūrē spēlējis jau 154 finālos, kamēr "Masters" raudzes sacensībās viņš par titulu spēlējis jau 50 reizes.

Federers šomēnes pievienojās leģendārajam Džimijam Konorsam kā vienīgie tenisisti vēsturē, kuri spējuši izcīnīt vismaz simts ATP titulus. Konorss savas karjeras laikā pamanījās iegūt 109 trofejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu