"Laulību nozīme ir pārvērtēta!" Trīs Zodiaka zīmes, kurām tā šķiet

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Par to, kurām Zodiaka zīmēm vismazāk tīk būt laulātām, vēsta "Fabiosa". 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var daudz sasolīt, zīmēt domās krāšņas ainas par ģimeniskiem vakariem un ceļojumiem, taču realitātē neizjūt dziļu nepieciešamību pēc kopābūšanas ar kādu. Viņi ir pārliecināti, ka vinemēr atradīsies kāds cits partneris, ar kuru kopīgi pavadīt laiku, neriskējot ar brīvību, vēsta astrologi. 

Dvīņi

Šajā Zodiaka zīmē dzimušie var mainīt garastāvokli, pārliecību un arī partneri. Īpaši tad, ja partneris nebūs pacietīgs un dos mājienus par to, ka Dvīņiem piemīt straujas garastāvokļa maiņas. 

Lauva

Romantiskas jūtas Lauvām var sākties ļoti vētraini. Kaisle pārņem Lauvas. Tomēr ilgstoši šādā stāvoklī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji neesot spējīgi atrasties - tiesa, ja partneris nepieņem Lauvu bez ierunām kā pāra līderi, nekas nopietns tur nevarot sanākt.  

Astrologi gan iesaka neuztraukties, ja gadījies būt attiecībās ar Lauvu, Ūdensvīru vai Dvīņiem - reizēm partneri ir ļoti veikli spēj mainīt situāciju kopābūšanai un ilgstošām attiecībām par labu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu