Ilvesa bijusī sieva izšķīrusies no sava 15 gadus jaunākā mīlnieka (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Evelin Ilves

Bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kādreizējā sieva Evelīna Ilvesa (50) un mūziķis Simons Rikkeroms (35) sociālajos tīklos paziņoja, ka vairs nav pāris.

Abu attiecības sākās jau 2016. gadā. Līdz šim pāris tās daudz neafišēja, taču tagad abi snieguši oficiālu paziņojumu.

"Īsumā: Evelīna un Simons vairs nedzīvo zem viena jumta, bet viņu ģimenes restorāns ROOG un vasaras kafejnīca Hiiumaa joprojām paliek kopīgi projekti. Turklāt viņu kopīgais muzikālais projekts, kas spontāni dzima citas uzstāšanās laikā, kļuvis ļoti pieprasīts. Ar to visu viņi kopā turpinās nodarboties arī nākotnē. Protams, kamēr citi projekti ļaus," rakstīja Ilvesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelin Ilves (@evelinilves) on

Sieviete romantiskā veidā aprakstīja arī viņas un Simona attiecību vēsturi. "Viņi satikās laikā, kad abu dzīves pēkšņi apgriezās otrādi. Tika šķirta Simona laulība, kurā auga divi dēli vecumā no trim līdz pieciem gadiem, savukārt Evelīna bija vēl briesmīgākā periodā. Divas pasaules sadūrās, dzima intimitāte. No intimitātes dzima mīlestība, bet ne tāda, no kuras tauriņi lido vēderā. Viņi abi nezināja, ka tāda mīlestība eksistē. Kopīgās pastaigās viņi gāja simtiem kilometru, sāka kopā gatavot."

Pēc tam Ilvesa aprakstīja kopīgā restorāna atvēršanas procesu un radušās grūtības, kā arī veltīja skaistus vārdus savai izbijušajai otrai pusītei - viņam esot skaista dvēsele un radoša enerģija, kas liek visam "uzmirdzēt".

"Divas šādas atšķirīgas dzīves krustojās, bija interesanti paskatīties vienam uz otru. Evelīna atkal jutās skaista sieviete un lielisks cilvēks," bilda bijusī Igaunijas pirmā lēdija.

Pēc garā vēstījuma Ilvesa atklāja, ka viņu ceļi ir šķīrušies, bet mīlestība palikšot mūžīga. "Lūdzu, neko vairs neprasiet, jo viss ir pateikts. Skaists cilvēks un skaista dvēsele satikās, un šī mīlestība ilgs mūžīgi."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu