Otrdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pirmdienas rīts
Suns
Pirmdienas rīts Suns Foto: depositphotos.com

Horoskops otrdienai, 2. aprīlim

AUNS Šobrīd labāk neuzņemies liekas saistības. Necenties pārlieku izpalīdzēt paziņām, jo visai iespējams, ka tādā veidā kļūsi par situācijas ķīlnieku. Naudas jautājumus labāk risini kopā ar otro pusīti.

VĒRSIS Vēlēsies pilnveidot esošās profesionālās iemaņas un, lai to sekmīgāk izdarītu, kāds Vērša zīmes pārstāvis nolems doties ārpus valsts robežām. Privātajās lietās pratīsi panākt cerēto rezultātu.

DVĪŅI Tu noteikti neliegsi savu padomu tiem, kuriem tas būs nepieciešams. Nav izslēgts, ka gūsi zināmu ievērību, simpātijas pretējā dzimuma acīs. Dienas otrajā pusē var nākties kārtot naudas lietas.

VĒZIS Nav pats piemērotākais mirklis grāmatvedības niansēm, ar tiesvedību saistītiem jautājumiem. Ja tev ir paredzētas lietišķas tikšanās, iepriekš vēlams kārtīgi apsvērt, kā formulēsi savas vēlmes!

LAUVA Lietišķajā sfērā veiksme būs tava sabiedrotā, savukārt mīlas dzīvē nāksies papūlēties, pirms redzēsi sev vēlamus rezultātus. Saskarsmē ar apkārtējiem nekļūsti pārlieku tiešs.

JAUNAVA Piemērots brīdis dažāda veida sabiedriskajām aktivitātēm, radošajām iecerēm. Nav izslēgts, ka situācija prasīs uzņemties līdera lomu, pieņemt drosmīgus un samērā tālredzīgus lēmumus.

SVARI Būsi pacilātā omā, kura ļaus vieglāk tikt galā ar ierastajiem darbiem, kā arī palīdzēs veidot saskarīgas attiecības ar līdzgaitniekiem. Dienas otrajā pusē var jūtami aktualizēties laulības dzīvē notiekošais.

SKORPIONS Centies nebojāt attiecības ar apkārtējiem, proti, atsakies no pārākuma izrādīšanas vai kritizēšanas. Šobrīd ieteicams vairāk uzmanības koncentrēt savai garīgajai izaugsmei, kā arī ģimenē notiekošajam.

STRĒLNIEKS Apkārt notiekošo vari uztvert subjektīvi, tāpēc esi divkārt apdomīgs, pieņemot ar finansēm saistītus lēmumus. Kopumā šis brīdis vairāk piemērots darbam vienatnē. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

MEŽĀZIS Lietišķajā sfērā būsi turpat vai neaizstājams. Tavā viedoklī ieklausīsies gan priekšniecība, gan līdzgaitnieki, sadarbības partneri. Savukārt ar atvasītēm iespējamas nesaskaņas atšķirīgo uzskatu dēļ.

ŪDENSVĪRS Šodien lieti noderēs tavas daudzpusīgās intereses un plašās zināšanas. Tiekoties ar augstākstāvošajiem, lieliski pratīsi aizstāvēt savu viedokli, izsaukt apkārtējo cieņu un atzinību.

ZIVIS Tavas domas var jūtami atšķirties no apkārtējo uzskatiem. Neļauj atšķirīgajiem viedokļiem radīt konfliktsituācijas! Liec lietā sev piemītošo diplomātiju, iejūtību un neapšaubāmās psihologa dotības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu