Aizmainot Porziņģi, Ņujorkas "Knicks" neesot sniegusi patiesu informāciju izvarošanas lietā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" neesot sniedzis patiesu informāciju Dalasas "Mavericks" klubam par basketbolista izvarošanas skandāla lietu, vēsta "Bleacher Report". 

Portāls Apollo jau vēstīja, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis ticis apsūdzēts sievietes izvarošanā. 

Lai gan sākotnēji izskanēja informācija par to, ka "Mavericks" klubs ir informēts par izvarošanas lietu, taču izrādās, ka Ņujorkas vienība šo informāciju ir slēpusi.

"Knicks" un Dalasas kluba sarunās netika lietots vārds izvarošana, bet gan izspiešana. Arī līgas vadība esot zinājusi, ka Porziņģis ir bijis iesaistīts izspiešanas skandālā, taču par izvarošanas lietu ziņu nav bijis. 

 Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

Cietusī sieviete arī sākotnēji ir vērsusies pie Ņujorkas kluba vadības, bet tikai pēc tam iesniegusi ziņojumu policijā.

Astoņus mēnešus pēc tam, kad 29 gadus veco sievieti it kā esot izvarojis Porziņģis, viņa sākotnēji vērsusies pie basketbolista toreizējā kluba Ņujorkas "Knicks". Sieviete no kluba esot pieprasījusi 68 000 dolāru. Klubs sievietei atteicis, kā arī ieteica runāt ar basketbolista pārstāvjiem. Arī sākotnēji cietusī sieviete Ņujorkas policijai nebija iesniegusi ziņojumu par nodarījumu. 

Porziņģa advokāts Rolands Riopells norāda, ka viņa klients pilnībā noraida izskanējušās apsūdzības. Kā arī Riopells sievieti nosaucis par morāli nestabilu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu