SKA pagarinājumā salauž CSKA pretestību, izcīnot pirmo uzvaru Rietumu konferences finālsērijā

Gagarina kauss
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KHL/Twitter

Sanktpēterburgas SKA pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences fināla trešajā mačā savā laukumā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Maskavas CSKA.

Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 2-1 ir CSKA vienība.

Pirmie šajā mačā vārtus guva CSKA hokejisti, kuri rezultātu atklāja sekundi pirms pirmā perioda beigām. Vārtu guvuma epizode sākās ar SKA hokejistu kļūdu aiz saviem vārtiem, ripu pārtvēra Andrejs Svetlakovs, kurš to piespēlēja Pāvelam Karnauhovam, CSKA spēlētājam no vārtu priekšas panākot 1:0. Divas minūtes pirms otrā perioda beigām SKA panāca izlīdzinājumu, Aleksandram Barabonovam uztverot atlēkušo ripu un raidot to tīklā.

SKA hokejisti izdarīja vairāk metienu pa vārtiem, bet pamatlaikā vairs nevienai komandai neizdevās dabūt ripu mērķi. Spēle turpinājās pagarinājumā, kura 13.minūtē Nikolajs Prohorkins no vidējas distances pretī vārtiem, atrazdamies vairāku pretinieku ielenkumā, panāca 2:1.

Sērijas ceturtā spēle notiks trešdien Sanktpēterburgā.

Tikmēr Austrumu konferences finālā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ir vadībā 2-0 pret Ufas "Salavat Julajev". Hārtlija iekļūšana Gagarina kausa konferences finālā arī nozīmē to, ka viņš tuvākajā laikā nevarēs pievienoties Latvijas izlasei.

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu