ESPN: Kuruca "Nets" gatavojas pagarināt līgumu ar galveno treneri Etkinsonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kenijs Etkinsons
Kenijs Etkinsons Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" grasās pagarināt līgumu ar galveno treneri Keniju Etkinsonu un viņa asistentiem, atsaucoties uz avotiem līgā, ziņo ESPN.

Etkinsons "Nets" komandu vada trešo sezonu pēc kārtas, Bruklinas vienībai cīnoties par vietu izslēgšanas turnīrā, kur tā nav spēlējusi kopš 2015.gada.

"Nets" ar 39 uzvarām 78 spēlēs Austrumu konferencē ieņem septīto vietu. Pirmajās divās sezonās ar Etkinsonu pie stūres "Nets" svinēja attiecīgi 20 un 28 uzvaras.

Pirms stāšanās pie "Nets" stūres Etkinsons astoņus gadus NBA strādāja par galveno treneru asistentu Ņujorkas "Knicks" un Atlantas "Hawks", katrā vienībā nostrādājot pa četriem gadiem.

Profesionāla spēlētāja karjeras laikā Etkinsons spēlēja Itālijā, Francijā, Vācijā, Spānijā un Nīderlandē. Viņš vairākas reizes bija pārbaudīties NBA komandās, taču planētā spēcīgākajā līgā tā arī neuzspēlēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu