"Arsenal" pēc uzvaras paceļas uz trešo vietu premjerlīgas kopvērtējuma tabulā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Londonas "Arsenal" futbolisti
Londonas "Arsenal" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Londonas "Arsenal" pirmdien izcīnīja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas mačā, kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu.

"Arsenal" savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja Ņūkāslas "United".

Pirmos vārtus mājiniekiem sarūpēja velsiešu pussargs Ārons Remzijs, kurš pēc ātra uzbrukuma sita precīzi no aptuveni 15 metriem. Savukārt otrie vārti tika gūti septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Aleksandrs Lakazete apsteidza viesu aizsargus un pārcēla bumbu pāri pretinieku vārtsargam.

"Šī bija nozīmīga spēle. Treneris teica, ka mums jābūt pacietīgiem un soda laukumā jāspēlē efektīvi. Tā vienmēr ir pret Ņūkāslas "United"," pēc uzvaras teica Lakazete.

Turnīra tabulas vadībā ar 79 punktiem 32 mačos atrodas "Liverpool", kamēr Mančestras "City" kontā ir 77 punkti 31 spēlē. Tālāk ar 63 punktiem ir Londonas "Arsenal", aiz kuras ar 61 punktu ir Totenhemas "Hotspur" un Mančestras "United", kamēr Londonas "Chelsea" kontā ir 60 punkti.

Labākās četras komandas nodrošinās vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu