Dramonds un Lilards atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TONY GUTIERREZ / TT NYHETSBYRÅN

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Austrumu un Rietumu konferencē atzīti attiecīgi Detroitas "Pistons" centrs Andrē Dramonds un Portlendas "Trail Blazers" aizsargs Damjans Lilards.

Dramonds par labāko atzīts otro reizi sezonā, bet Lilards pie šīs balvas ticis pirmo reizi šosezon.

Dramonds aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs vidēji guva 17,7 punktus, izcīnīja 18,0 atlēkušās bumbas un bloķēja 3,7 metienus, kamēr "Pistons" izcīnīja divas uzvaras.

Savukārt Lilards četros mačos caurmērā guva 25,3 punktus, veica 7,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas, bet "Trail Blazers" tika pie trim panākumiem.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Žoels Embīds (Filadelfijas "76ers"), Nikola Vučevičs (Orlando "Magic") un Trē Jangs (Atlantas "Hawks").

Tikmēr Rietumos starp labākajiem bija Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Danilo Galināri (Losandželosas "Clippers"), Rūdijs Gobērs (Jūtas "Jazz") un Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets").

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu