Zodiaka zīmes, kurām vislabāk izdodas būt perfektām sievām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dekorēšanas figūras.
Dekorēšanas figūras. Foto: Rebeka Žeire/LETA

Astrologi ir pārliecināti - Zodiaka zīme var daudz pastāstīt par cilvēka raksturu. Šoreiz ieskats tajā, kuras Zodiaka zīmes astrologu vērtējumā visbiežāk kļūst par labām sievām.  

Vēzis

Sievietes vēži izjūt spēcīgas emocijas pret saviem partneriem. Viņu mīla nepazīst robežas, viņas ir gatavas uz visu sava partnera dēļ. Ja ir doma precēties ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi - astrologu ieskatā tā varētu būt pareiza izvēle. 

Šī sieviete būs gatava uz daudz ko, lai tika jūs būtu laimīgs. 

Tiesa, šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm tīk dramatizēt arī šķietami nenozīmīgus sadzīviskus sīkumus. Tomēr šis trūkums esot kā nieka pile laimes un prieka okeānā. 

Auns 

Astrologi uzskata, ka sievietes-Auni liek vīriešiem krist ceļos. Šīs Zodiaka zīmes esot stipras un pašpārliecinātas sievietes. Viņas darīs visu, lai sasniegtu mērķus. 

Ja vīrietis jūtas gana stiprs, lai pavadītu savu dzīvi ar tik spēcīgu sievieti - astrologi iesaka to darīt, bet neaizmirst kaisles uguntiņu uzturēt dzīvu. 

Sieviete-Auns vienmēr gaidīs vīrieša palīdzību un atbalstu lietās, ar ko viņa nodarbosies. Šīs Zodiaka zīmes padarot vīriešu spēcīgākus, atbildīgākus un ievērības cienīgākus. 

Lauva 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves esot stipras un skarbas. Īstas cīnītājas.

Lauvām esot īpaša nepieciešamība arī pēc tik pat stipra cilvēka blakus. Nereti Lauvas iemīlas "parastos vīriešos". 

Vīriešus valdzinot Lauvu šarms un iekšējais spēks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu