Turīnas "Juventus" futbolisti turpina soļot pretī Itālijas čempiontitulam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Turīnas "Juventus" futbolisti.
Turīnas "Juventus" futbolisti. Foto: AFP/SCANPIX

Turīnas "Juventus" komanda pēc kārtējās uzvaras otrdien turpināja ceļu pretī kārtējam Itālijas A sērijas futbola čempionāta titulam, kamēr šīs vienības uzbrucējs Moise Kīns tika rasistiski aizvainots.

"Juventus" vienība otrdien izbraukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja "Cagliari" futbolistus.

Šīs spēles rezultātu 22.minūtē atklāja Leonardo Bonuči, bet otro bumbu mājinieku vārtos 85.minūtē raidīja 19 gadus vecais Itālijas talants Kīns, kurš pēdējās četrās Itālijas čempionāta cīņās guvis četrus vārtus.

"Juventus" šajā mačā bija stipri novājinātā sastāvā, jo tai veselības liktu dēļ nepalīdzēja Krištianu Ronaldu, Paulo Dibala un Mario Mandžukičs.

Šajā spēlē gan neiztika bez starpgadījumiem, jo Kīns no "Cagliari" līdzjutēju puses tika rasistiski apvainots, tomēr jaunais futbolists pēc savu vārtu guvuma provocēja mājinieku fanus. Vietējās komandas atbalstītāji izsvilpa spēlētāju un radīja imitēja pērtiķa izsaucienus pēc tam, kad viņš pirmajā puslaikā saņēma dzelteno kartīti par simulāciju, bet pēc otrajiem vārtiem tas palielinājās vēl vairāk.

Tikmēr pieredzējušais Bonuči kritizēja savu komandas biedru Kīnu par otro vārtu svinībām.

"Kīns zina, ka pēc gūtiem vārtiem viņam tie jāsvin kopā ar saviem komandas biedriem. Viņa vajadzēja rīkoties tieši tā," pauda Bonuči, uzskatot, ka Kīns ir daļēji vainojams tajā, kāpēc viņš tika izsvilpts.

Savukārt punktus otrdien zaudēja "AC Milan", kas savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar "Udinese" futbolistiem. A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 81 punkts 30 mačos, kamēr tuvākā sekotāja "Napoli" ieguvusi 63 punktus 29 spēlēs. Trešā ar 53 punktiem ir Milānas "Inter", kamēr no tās par punktu atpaliek 30 cīņas aizvadījusī "AC Milan", bet četriniekam ar 48 punktiem seko Romas "Lazio" un Bergāmo "Atalanta".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu