"Kāpēc tu būtu lielisks viesis Monai Lizai?" Konkursā piedāvā laimēt iespēju pavadīt nakti Luvrā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Pasaulē visapmeklētākais Luvras muzejs Parīzē sadarbojies ar kompāniju "Airbnb", rīkodami konkursu, kura uzvarētājs varēs pavadīt nakti leģendārajā muzejā, vēsta CNN.

Lai piedalītos konkursā, jādodas uz "Airbnb" vietni un līdz 12. aprīlim jāatbild uz jautājumu: "Kāpēc tu būtu lielisks viesis Monai Lizai?"

Tiks izvēlēts viens uzvarētājs, kurš varēs sev ņemt līdz vēl kādu cilvēku. 30. aprīlis ir datums, kad varēs pavadīt nakti muzejā.

Uzvarētāji tiks gulēt teltī, kas līdzinās slavenajai Luvras piramīdai. Viņi arī saņems vairākus franču vinila ierakstus, kā arī Napoleona III kādreizējajā greznajā rezidence tiks sniegts akustiskais koncerts.

Vēl tiks nodrošināta privāta tūre pa muzeju, kā arī vakariņas un dzērieni blakus gleznai Mona Liza un statujai Milosas Venera.

2018. gadā "Airbnb" rīkoja līdzīgu konkursu - toreiz uzvarētājs varēja pavadīt nakti uz Lielā Ķīnas mūra. Iecere gan tika atcelta, satraucoties par iespējamu kaitējumu kultūras piemineklim.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu