Kurucs ar 11 punktiem neglābj "Nets" no zaudējuma "Raptors" komandai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, bet neglāba Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 105:115 (22:34, 28:23, 28:33, 27:25) piekāpās vienai no līgas vadošajām komandām Toronto "Raptors", ciešot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Turpretī uzvaru svinēja "Nets" tuvākā sekotāja Orlando "Magic", kamēr Maiami "Heat" cieta neveiksmi. "Nets" šobrīd ir septītā Austrumu konferencē, tikai par vienas uzvaras tiesu apsteidzot devītā pozīcijā esošo "Heat".

Kurucs trešdien laukumā pavadīja 19 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem.

Viņa kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, trīs kļūdas un trīs piezīmes. "Nets" ar latvieti laukumā ielaida par vienu punktu vairāk nekā iemeta, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

"Nets" komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija D'Endželo Rasels, bet 14 punktus guva Spensers Dinvidijs.

Viesiem 28 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Paskālam Sjakamam, 26 punktus guva Kavai Lenards, bet 23 punkti un 12 bumbas zem groziem bija Seržem Ibakam.

Kurucs savus pirmos punktus guva spēles ceturtajā minūtē, kad īsā divos uzbrukumos pēc kārtas no 3:2 panāca 7:2. Tiesa, "Nets" komandai vadību neizdevās noturēt un pirmā ceturtdaļa tika zaudēta ar 22:34. Pirmā puslaika pēdējās minūtēs cēsnieks guva vēl piecus punktus, mājiniekiem pārtraukumā dodoties ar septiņu punktu deficītu (50:57).

Pēdējo reizi latvietis pretinieku grozu iekaroja otrā puslaika ceturtajā minūtē, kad ar atmugurisku bumbas triecienu grozā no augšas panāca 59:68. "Nets" spēles otrajā pusē tā arī neatspēlējās un cieta zaudējumu ar 105:115.

"Nets" ar 39 uzvarām 79 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Raptors" ar 56 panākumiem 79 dueļos ir otrā Austrumos un visā līgā.

Bruklinas vienība nākamās spēles aizvadīs nedēļas nogalē viesos pret Milvoki "Bucks" un Indiānas "Pacers", bet regulārā čempionāta noslēgumā nākamnedēļ savā laukumā būs jāuzņem Maiami "Heat".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu