Ostapenko: Centos cīnīties līdz pēdējam punktam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko trešdien Čārlstonas WTA "Premier" sērijas turnīra otrās kārtas mačā centās cīnīties līdz pēdējam punktam, pēc trillerī izcīnītās uzvaras pauž tenisiste.

Ostapenko trešdien Čārlstonas WTA "Premier" sērijas turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 4-6, 6-3, 7-6 (7:4) pārspēja amerikānieti Šelbiju Rodžersu.

Ostapenko trešajā setā atspēlējās no 0-4 un 1-5, kā arī neļāva pretiniecei izmantot vienu mačbumbu. Mača uzvarētāja tika noskaidrota taibreikā, kurā Ostapenko guva virsroku ar 7:4, noslēgdama divarpus stundu ilgo cīņu savā labā. Ostapenko pirmo reizi šajā sezonā vienā turnīrā izcīnījusi divas uzvaras.

"Apzinājos, ka teniss ir spēle, kur vienā brīdi viss var pavērsties uz otru pusi, tāpēc centos cīnīties līdz pēdējam punktam", WTA citē Ostapenko teikto.

Ostapenko un Rodžersa katra šajā mačā septiņas reizes nobreikoja pretinieci. Ostapeko guva 37 punktus ar uzbrukuma sitieniem un pieļāva 30 nepiespiestās kļūdas, kamēr Rodžersai bija 26 "winners" un 28 nepiespiestās kļūdas.

"Centos sist tik, cik bija spēka, un mēģināju izspēles padarīt pēc iespējas ilgākas. Jo ilgāka bija izspēle, jo lielākas iespējas bija man uzvarēt. Kad padevās izspēle, centos būs agresīva," uzsvēra Latvijas tenisiste.

Ostapenko šonedēļ publicētajā rangā pirmo reizi kopš 2017.gada pavasara izkrita no pasaules labāko trīsdesmitnieku. Šobrīd viņa atrodas 31.vietā, kas ļauj Čārlstonā būt izliktai ar desmito numuru, kamēr Rodžersa rangā nav atrodama.

Par trešās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 55 WTA ranga punktus.

Trešajā kārtā Ostapenko tiksies ar pasaules 18.numuru Medisonu Kīzu no ASV, kura ar 7-6 (7:5), 4-6, 6-4 pārspēja Vācijas pārstāvi Tatjanu Mariju, kura WTA rangā atrodama 59.pozīcijā.

Mačs centrālajā kortā būs kā ceturtais un sāksies ap plkst.23 pēc Latvijas laika. Spēli tiešraidē translēs kanāls "Best4Sport TV".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu