Nesadalīja teritoriju. Mežaparkā ar 28 durtām brūcēm atrod noslepkavotu klaidoni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Asinis. Ilustratīvs attēls.
Asinis. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādā pamestā ēkā Mežaparkā, pirmdien, 1. aprīlī, policisti ieraudzījuši nepatīkamu skatu - asins peļķē ar izkropļotu seju un durtām brūcēm gulējis miris vīrietis. Blakus istabā likumsargi atrada kādu klaidoni, kurš tika atzīts par aizdomās turamo, vēsta raidījums "Degpunktā".

Māja, kurā vīrietis noslepkavots, kritiskā stāvoklī atrodas kopš padomju laikiem.

Pirmdien pie nama durvīm piebraukušas vairākas policijas ekipāžas no Ziemeļu priekšpilsētas iecirkņa, jo viss liecināja, ka šeit noticis smags noziegums.

Likumsargiem, sasniedzot, nama otro stāvu pavērās nepatīkams skats. Vienā no istabām asins peļķē gulēja vīrietis bez dzīvības pazīmēm. Viss apkārt bija izvandīts, bet mirušā vīrieša seja, kā arī ķermenis bija sakropļots.

Blakus esošā istabā atrasts kāds klaidonis, kurš tika atzīts par aizdomās turamo un aizturēts.

Starp bezpajumtniekiem izcēlies strīds, visticamāk, upuris mēģināja pretoties, par ko liecina asins pēdas. Viens no uzbrucējiem slaktiņā izmantoja nazi un izdarīja vairākus dūrienus.

Kriminālpolicijas eksperti uz nogalinātā vīrieša ķermeņa saskaitīja gandrīz trīsdesmit durtas brūces.

Aizturētie vīrieši pavēstīja, ka nozieguma motīvs ir saistīts ar teritorijas dalīšanu.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Tuvākajā laikā lems par abu aizdomās turamo vīriešu apcietināšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu