Piektdienas horoskops: 5. aprīlis (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops piektdienai, 5. aprīlim.

AUNS Tuvojoties nedēļas nogalei, tava oma jūtami uzlabosies. Nav izslēgts, ka tavā redzeslokā parādīsies kāds simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis, kurš burtiski apburs tevi ar savu šarmu un seksapīlu.

VĒRSIS Nekļūsti pārlieku sīkumains, centies saglabāt pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu. Dienas pirmajā pusē nebūtu vēlams apmeklēt valsts iestādes, risināt grāmatvedības jautājumus.

DVĪŅI Centies rūpīgāk izanalizēt situāciju, nepieņemt sasteigtus lēmumus. Vislabāk šobrīd atturies no jaunu lietu sākšanas, velti vairāk laika jau iesāktu darbu pabeigšanai. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒZIS Pateicoties intuīcijai, lieliski orientēsies cilvēkos, nonākot šaubīgās situācijās, spēsi pamanīt zemūdens akmeņus. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var negaidītā kārtā izdoties uzlabot savus ienākumus.

LAUVA Neapšaubāmi tieksies pēc sabiedrības, vēlēsies atrasties tās uzmanības centrā. Lai veidotu saskanīgas attiecības ar apkārtējiem, svarīgi nekļūt pārlieku uzstājīgam savā rīcībā!

JAUNAVA Pirms uzņemies jaunas saistības, kā nākas pārliecinies, ka esi pareizi sapratis visus nosacījumus un svarīgās nianses. Šobrīd vēlamāk turēties pie labi zināmām, pārbaudītām lietām.

SVARI Aktualizēsies ģimeniskie, attiecību jautājumi. Vēlme tikt skaidrībā ar tiem liks novirzīt darba lietas otrajā plānā. Sarunās ar otro pusīti neļauj sakāpinātajām emocijām pieņemt sasteigtus lēmumus.

SKORPIONS Var aktualizēties ar transportu, loģistiku un ārzemju sadarbības partneriem saistītais. Vajadzēs krietni vien papūlēties, lai paspētu darbus pabeigt iecerētajā laikā. Taču grūtības tevi neatturēs!

STRĒLNIEKS Šodien vari izjust zemapziņas “aicinājumus” pievērsties jaunām, līdz šim neizzinātām lietām, gūt krāšņus, atmiņā paliekošus iespaidus. Svarīgi neļauties pārmērīgai piedzīvojumu kārei!

MEŽĀZIS Lai nerastos lieki konflikti, ļauj visām iesaistītajām pusēm izteikt viedokli. Savukārt savā rīcībā centies veicināt diplomātiju un savaldīgumu. Šodien labāk atturēties no svarīgām pārrunām.

ŪDENSVĪRS Pateicoties savai dzīves pieredzei, kā arī psihologa dotībām, būsi spējīgs palīdzēt tuvam kolēģim tikt galā ar attiecību jautājumiem. Darba lietās viss ritēs savu gaitu.

ZIVIS Neļaujies šaubām par pieņemtajiem lēmumiem. Šobrīd no tevis tiks prasīta izlēmīga un enerģiska rīcība. Svarīgi novest līdz galam iesāktās lietas, neko neatstāt pusratā. Vakars solās būt romantisks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu