Interneta sensācija: fotogrāfijās iemūžināta milzīga, krāsaina vāvere (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kāds fotogrāfs-amatieris Indijas mežos iemūžinājis neparastu dzīvnieku - Malabaras milzu vāveri. Vāvere savas neparastās krāsas un izmēra dēļ radījusi sajūsmu sociālajos tīklos, vēsta portāls "Fox News".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KaushiK Vijayan (@kaushik_photographs) on

Trīs toņu Malabaras milzu vāveri pamanījis 39 gadus vecais fotogrāfs Kaušiks Vijajans Indijas dienvidu daļas mežos.

"Tā vāvere bija svētki manām acīm - tā mani fascinēja, un es ļoti priecājos, ka man to izdevās iemūžināt fotogrāfijās," stāsta fotogrāfs.

Saūda Arābijā Kaušiks strādā finanšu nozarē un fotografēšana ir viņa vaļasprieks: "Es ar bildēm dalījos sociālajos tīklos - tādā veidā daudzi mani draugi un sekotāji vispār uzzināja, ka tāda vāvere eksistē."

Malabaras milzu vāvere tiek saukta arī par Indijas vāveri - tā var izaugt teju metru gara un uzlēkt sešu metru augstumā. Vāverēm kažoks krāsojas divos un reizēm arī trīs toņos, padarot tās par krāšņiem meža iemītniekiem. Šīm vāverēm patīk laiku pavadīt vienatnē, lidinoties starp kokiem, un tās kopā sanāk tikai pārošanās sezonā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu