Mančestras "United" šajā starpsezonā varētu pamest seši spēlētāji (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Davids de Hea un Huans Mata
Davids de Hea un Huans Mata Foto: AP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas komandas Mančestras "United" vienības rindas šajā starpsezonā varētu atstāt pat seši spēlētāji, ziņo britu medijs BBC.

"United" pirms nedēļas noslēdza pilnvērtīgu trīs gadu līgumu ar komandas galveno treneri Ūli Gunnaru Sūlšēru, un ticams fakts, ka norvēģu treneris šajā starpsezonā vēlēsies veikt jaunus pirkumus spēlētāju tirgū.

Šobrīd liela varbūtība pastāv, ka komandu, visticamāk, atstās spāņi Anders Errera un Huans Mata, kā arī čīlietis Aleksis Sančess, taču līgumi vasarā beidzas arī itālim Mateo Darmjanam, ekvadorietim Antonio Valensijam un brazīlietim Andreasam Pereiram.

Starp klubu un abiem spāņiem Matu un Erreru šobrīd noris sarunas par jauna līguma noslēgšanu, taču BBC pietuvināti avoti ziņo, ka Errera jau mutiski ir vienojies ar Francijas čempionāta flagmani Parīzes "Saint-Germain" par pievienošanos komandai, sākot no nākamās sezonas.

Savukārt Sančesa palikšana klubā par maz ticamu tiek uzskatīta viņa lielā atalgojuma dēļ - čīlietis pelna 500 000 mārciņas (582 000 eiro) nedēļā. Viņa pašreizējais līgums ir līdz 2022.gadam, taču nav zināms, vai par čīlieti būtu interese no citiem klubiem tieši viņa lielo finansiālo prasību dēļ.

30 gadus vecais Sančess "United" rindās ir guvis tikai piecus vārtus 41 spēlē.

Ja "United" šajā starpsezonā šķirsies no sešiem vienības spēlētājiem, tā būs komandas lielākā sastāva tīrīšana kopš 2015.gada, kad vienību pameta seši spēlētāji, tostarp slavenais argentīnietis Anhels di Marija.

Pēc nākamās sezonas līgums ar Mančestras klubu beigsies pamatvārtsargam Davidam de Heam, bet pagaidām abām pusēm nav izdevies vienoties par jaunu kontraktu.

Mančestras "United" šajā sezonā ir sasniedzis UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kur savu cīņu aizvadīs pret Spānijas čempioni "Barcelona". Savukārt premjerlīgā vienība cīnās par iekļūšanu četru labāko komandu pulkā, šobrīd ar 61 punktu 32 spēlēs ieņemot sesto vietu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu