Iespējams, ASV atrasts pirms astoņiem gadiem mīklaini pazudis pusaudzis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

2011. gadā māte izņēma sešus gadus veco Timotiju Picenu no skolas Ilinoisas štatā, ASV, un aizveda uz zoodārzu un baseinu. Pēc tam sieviete viesnīcā izdarīja pašnāvību. Atstātajā zīmītē viņa rakstīja, ka ar dēlu viss būšot kārtībā, bet neviens viņu nekad neatradīs. Šonedēļ policijā pieteicās 14 gadus vecs zēns, kurš apgalvo, ka ir Timotijs, vēsta aģentūra "Associated Press".

Pusaudzis likumsargiem sacīja, ka esot aizbēdzis no diviem nolaupītājiem, kuri zēnu pret viņa gribu turēja Sinsinati apkaimē, Ohaio. Viņš bēgot šķērsoja tiltu uz Kentuki un uzmeklēja policiju.

Patlaban zēna stāstīto pārbauda varasiestādes Aurorā, Ilinoisā, kur Timotijs dzīvoja līdz pazušanai.

"Mēs esam saņēmuši tūkstošiem zvanu par to, ka viņš redzēts dažādās vietās," teica Auroras policijas seržants Bils Raulijs. "Mums nav ne jausmas, kas notiks. Varbūt tas ir Picens. Bet tie varētu arī būt meli."

Timotija Picena vecmāmiņa Alana Andersone norāda, ka ģimene no policijas esot saņēmusi "ļoti maz" informācijas. "Mēs zinām tikai to, ka 14 gadus vecs zēns tika atrasts un pieteicās policijā," viņa sacīja.

"Mēs negribam kļūt pārāk cerīgi, kamēr neko nezinām. Mēs negribam, lai rodas pārāk lielas cerības. Jau iepriekš ir bijuši viltus ziņojumi un veltas cerības."

Zēna nolaupītāji bija "divi gaišādaini vīrieši ar kultūristiem līdzīgu miesasbūvi", norādīts īsā policijas ziņojumā. Vīrieši netālu no Sinsinati esošajā Šāronvilas pilsētā ieradās "Ford" markas automašīnā ar Viskonsinas numurzīmēm un apmetās viesnīcā "Red Roof Inn".

Zēns trešdienas rītā stāstīja, ka esot aizbēdzis no nolaupītājiem. 

Taču policijas rīcībā nav informācijas par to, ka kāds pazudis bērns esot bijis Šāronvilā. Lietā iesaistījies Federālais izmeklēšanas birojs (FIB).

43 gadus vecās Eimijas Frajas-Picenas līķis tika atrasts 2011. gada 15. maijā ar pārgrieztām vēnām. Nāves vietā atstātā zīmītē sieviete teica, ka ar dēlu viss būšot kārtībā, bet neviens viņu nekad neatradīšot. Policija uzskata, ka sieviete varētu būt atstājusi puiku pie kāda pazīstama cilvēka.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu