Daira Bertāna komandas biedrs Deiviss sodīts par vidējā pirksta parādīšanu fanam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Deiviss
Entonijs Deiviss Foto: AP/Scanpix

Latvieša Daira Bertāna komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Ņūorleānas "Pelicans" Entonijs Deiviss sodīts par vidējā pirksta parādīšanu fanam.

Incidents notiks trešdien, kad "Pelicans" savā laukumā ar 109:115 zaudēja Šarlotas "Hornets". Pēc mača Deviss tika nofilmēts, vienam no līdzjutējiem tribīnēs parādot vidējo pirkstu.

Pēcāk sociālajos tīklos Deiviss taisnojās, ka šādi reaģējis uz provokāciju.

"Es nekad neesmu izrādījis necieņu pret šo pilsētu un nekad arī to nedarīšu," savā "Instagram" kontā ierakstīja Deiviss. "Protams, video jau nav parādīts tas, ko man teica viens no līdzjutējiem."

NBA piemērojusi Deivisam 15 000 dolāru (13 000 eiro) sodu.

Sezonas laikā Deiviss "Pelicans" klubam pavēstīja, ka vēlas tikt aizmainīts, tomēr viņa vēlme doties uz Losandželosas "Lakers" netika izpildīta, tāpēc vismaz līdz vasarai viņš uzkavēsies Ņūorleānā.

"Pelicans" ar 32 uzvarām 79 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietā un jau labu laiku ir zaudējusi cerības sasniegt izslēgšanas turnīru. Deviss šosezon vidēji mačā izcēlies ar 25,9 punktiem un 12,0 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu